Support / Ofte stilte spørsmål / Senger og Madrasser

Senger og Madrasser

Vi fant svar på:

Elektrisk hjertebrett til bruk under madrass er en enhet som monteres i rammen under madrass slik at du kan heve og senke en del av sengeflaten. Vanligst å montere under hode/overkropp slik at hjerte og lunger vil bli posisjonert høyere når man ligger. det kan selvsagt også monteres i fotenden av sengen for de som har behov for å ha bena høyt når man ligger. Sunrise Hjertebrett styres ved hjelp av en enkel fjernkontroll. 

Sunrise Hjertebrett får i 2 utgaver der det minste dekker sengebredde fra 70 cm til 90 cm. Det største hjertebrettet passer til sengebredder på 100 - 120 cm. 

Nei, dette hjertebrettet er beregnet for bruk under madrass, og madrassen må derfor være bøyelig/bevegelig. Det finnes hjertebrett for bruk på rammemadrass og under overmadrass også, men vi har ikke disse. 

Ja, det kan du, men ikke fra oss.

Du kan bestille Sunrise hjertebrett i nettbutikken: Hjelpemiddeldeal.no . Dette er en selvstendig buitikk som forhandler en del av våre produkter. Du vil finne pris på produktene i deres nettbutikk. 

Under teknsiske spesifikasjoner finner du anbefalt brukervekt for hver madrass. Madrassene VXL 200 og VXL 300 er spesielt beregnet for personer som veier litt mer.

Alle våre madrasser har en viss trykkavlastende effekt. Våre dynamiske madrasser fra Linet har egenskaper som forhindrer trykksår gjennom å simulere naturlige bevegelser i søvnfasen. Blant våre passive madrasser finnes madrasser med særlig trykkavlastende materialer, slik som Puls antidecubitus.

De fleste madrasser kan leveres med ulike typer trekk; Inkontinenstrekk, Bomullstrekk eller flammehemmende materiale. Du finner trekkalternativer i beskrivelsen av hver enkelt madrass, eller ved å ta kontakt med vår kundeserviceavdeling.

Sunrise Medical leverer standard sykehussenger, intensivsenger, sykehjemssenger og sykehussenger til barn fra produsentene Caretec og Linet.

Våre senger har et godt utvalg av tilbehør og opsjoner, du finner alt fra infusjonsstativer, urinposeholdere, forflytningshåndtak, sengegrinder til madrasser og nattbord i vårt tilbehørsprogram. Ta kontakt med vår kundeservice eller se i våre produktbrosjyrer.

Pleiepersonalet får en mer ergonomisk riktig arbeidsstilling ved lateral tilt, samtidig som arbeidsbelastningen ved å vende pasienten reduseres. For pasienten kan den laterale tilten bidra til forebygging av lungekomplikasjoner og trykksår. Sykehjemssengen Linet Lathera og Intensivsengene Linet Eleganza 5 og Linet Multicare leveres med lateral tilt. Princess Vega er også en vendeseng med et mer hjemlig preg.

Pasientseng P3 har innebygget forlengelse med 15 cm.

Du kan sende din forespørsel til post@sunrisemedical.no og vi vil sende deg et pristilbud som du kan akseptere eller endre før bestilling registreres. 

Dersom du tihører et sykehus som er med i nasjonal kontrakt, skal det benyttes bestilling via IBX-katalogen der det ligger korrekte priser på varer i gjeldende avtale. Har du forespørsler og/eller ønske om andre produkter kan disse sendes til oss på  post@sunrisemedical.no