Varmeposer

På kalde vinterdager er det viktig med funksjonell og varm bekledning. Varmeposer og varmebukser fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down som sørger for nettopp dette. Produktene er vind- og vanntette, og holder deg derfor både varm og tørr på tur.
Den hensiktsmessige og smale passformen på produktene tillater en aktiv livsstil. Lite overflødig stoff gir rom for økt bevegelsesfrihet, på korte- så vel som lange turer.
Varmeposer/varmebukser fra Kinetic Balance er raskt og enkelt å ta på seg uten å måtte flytte seg ut av rullestolen.

Se utvalg regntrekk.

Varmeposer Ofte Stilte Spørsmål

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

 1 - 2 - 3 

Blant våre produkter i gruppen for varme klær til rullestolbrukere vil du finne bukser og poser av meget god kvalitet. Produktene er utviklet for å kunne tåle kalde dager. Materialer i høy kvalitet som holder deg varm, er pustende og vindtette.

Raindek® long parka er løsningen i kaldt vær. Dette er en vinterjakke for bena. Varmeposen dekker baksiden av leggene, og er fylt til det maksimale med THERMOLITE® FL-3E 220 gr.

Raindek® ETX er en varmepose som tåler alle forhold, og holder deg varm når du trenger det som mest. Varmeposen dekker både baksiden av leggene og rundt føttene. Under føttene er Raindek ETX forsterket med Cordura® for økt holdbarhet.

Raindek® Raider er en varmepose med delte ben. Varmeposen passer perfekt for deg som ønsker å koble midtmontert tilbehør til rullestolen. Raindek Raider er fylt med en kombinasjon av THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade som gjør at du holder deg varm og tørr på tur.

Zippie varmepose er beregnet for barn til bruk i vogn, rullestol eller lignende. Varmeposen er vannavvisende og vattert for bruk på kalde dager.