Elektriske rullestoler / Switch-It / Individuelle brytere

Individuelle brytere

Input via en bryter er ikke bare en på/av-funksjon eller en mode-funksjon. Det kan være en nyttig snarvei til ofte benyttede funksjoner som f.eks. styring av sittefunksjon, IR-kommandoer og musekommandoer, hvor det bare er tidskrevende og vanskelig å gå hele veien igjennom en menystruktur. Kombinasjonen av Sunrise Medicals teknologi med patenterte programmerbare knapper og Link-It kontaktplassering gjør det mulig at enhver stol kan styres fra alle steder.

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

Ctrl+5 Brytere

Ctrl+5 Brytere

Lett tilgang til programmerbare funksjoner i rullestolen

Kontakter til fjernstyring

Kontakter til fjernstyring

Individuelle kontakter til individuell tilgang

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3