JAY Sitte- og posisjoneringssystemer

Effektiv trykkfordeling samtidig som den enkelte brukers anatomi respekteres -–det er JAY's fisofi. Dette er rullestolens sitte- og posisjoneringsprodukter som kombinerer stabilitet, stillingskorrigering og trykkfordeling, samtidig som de er enkle å bruke! En fast Jay-rygg kan gjøre den store forskjellen! Spør oss om råd!

  • Sorter etter:
  • Mest populær

Hvem er brukeren?

Har bruker behov for fullt posisjoneringssystem?

Kan brukeren selv kjøre rullestolen?

Brukerens sidestabilitet er

JAY rygger

J3 tar utgangspunkt i antropometriske målinger og er tilgjengelig i bredder fra 31cm til 51cm, ulike rygghøyder og fem konturer. De ulike konturene møter behovene til ulike brukere, fra de aktive i manuell rullestol til de passive brukerne av elektriske rullestoler. Du kan benytte Jay rygger i rullestoler med setebredder fra 31 til 56 cm.

Ryggene er egnet for moderat til stor grad av posisjonering med mulighet for individuell tilpassing. Jay-ryggene gir presis passform til brukeren (størrelse, kontur, høyde, justeringsintervall, tilbehør).

Lett i vekt er ideelt for aktive brukere i manuelle rullestoler men også egnet for brukere i elektriske rullestoler.

Det er enkel montering med justerbare to- eller fire punktfester. Ryggene er også enkle å ta av og på rullestolen ved hjelp av hurtigkoblinger. Dette er viktig ved bruk av Jay-rygg til sammenleggbare rullestoler.

Dersom du først bestemmer grad av sidestøtte kan du enkelt orientere deg i utvalget innenfor hver gruppe.