Support / Ofte stilte spørsmål / Dusj-/Toalettstoler

Dusj-/Toalettstoler

Vi fant svar på:

Ulikhetene er i hovedsak kun bredde mellom armlen/setebredde: Ergotip 5 EL har en setebredde på: 44 cm og maks brukervekt på 200kg. Ergotip 6 EL har en setebredde på: 48,5 cm og Ergotip 7 EL har en setebredde på: 58 cm. Ergotip 8 el har setebredde på 40 cm og Ergotip 9 el har setebredde på 35 cm. Ergotip EL 11 er en stol for tyngre brukere med bredt sete og brukervekt opptil 275 kg. 

Ja, vår dusj-/toalettstol Delphin kan gjerne benyttes i basseng. Men, det er meget viktig å spyle stolen ren for klor etter at den er benyttet der. Dersom det ikke gjøres vil stolen få kortere levetid.

Ja, Ergotip-serien med nr fra 5 til 9 er med i kontrakt med NAV. De tilhører kontrakten for hygienehjelpemidler. I brosjyren finner du hovedproduktenes HMS-art.nr. 

Ja, Ergotip 11 er en dusj-/toalettstole som passer for tyngre brukere. Den har maks brukervekt på 275 kg og har setebredde på 71 cm. Ergotip 11 har elektrisk tilt og seteløft.

JA, Ergotip Care er en stol som vil hjelpe ved av-/på-kledning av benklær. Den har funksjoner for separat løft av setedelen og ryggdelen i sitteenheten. Ved hjelp av disse løftefunksjonene kan man enkelt hjelpe personen ved av- og påkledning av benkær. Se video.