Elektriske rullestoler / Elektriske rullestoler for barn / Elektriske rullestoler for barn og unge

Elektriske rullestoler for barn og unge

Sand, snø, gjørme eller vått gress - det spiller liten rolle - våre uterullestoler tar deg trygt frem uansett underlag. Extreme X8 tilbyr deg først og fremst sikkerhet for at du kommer trygt og enkelt frem dit du skal. I tillegg vil du kunne få nye opplevelser - kanskje få muligheten til å oppsøke nye steder og delta i aktiviteter du tidligere ikke trodde var mulig.

For innendørs bruk finner du de velkjente Real-stolene med sitt lille fotavtrykk og smarte egenskaper. Q300M Mini kids er en av våre nyheter for kombinert bruk for barn og unge. 

Se alle elektriske rullestoler for voksne.

Ønsker du kontakt med en av våre representanter? Finn din selger.

Raptor

Raptor Elektrisk rullestol

Elektrisk rullestol for barn og unge

  • Rangert som nr.3 i Delkontrakt 7.
Extreme X8 barn

Extreme X8 barn Elektrisk rullestol med 4-hjulstrekk

Elektrisk rullestol med firehjulstrekk!

  • Rangert som nr. 2 i Delkontrakt 11.
Magic 360 barn

Magic 360 barn Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Den komplette elektriske rullestolen!

  • Rangert som nr. 3 i Delkontrakt 11!
Q300 M Mini kids

Q300 M Mini kids Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

520 mm smal! En skikkelig midthjulsdreven elektrisk rullestol, designet for de unge!

  • Finnes i DK21- med el. seteløft og el. tilt, i DK22 med alle elfuksjoner
  • For innendørsbruk i DK28 med alle el-funksjoner
REAL 6100 PLUS (EL)

REAL 6100 PLUS (EL)

Real elektrisk arbeidsstol for barn/små voksne til bruk innendørs

  • Rangert som nr. 2 i Delkontrakt 28.

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3 

Når du skal velge en elektrisk rullestol for barn og unge er det viktig å tenke på hvilken hverdag stolen skal forbedre for barnet. Man skal ikke kompromisse når det gjelder sikkerhet, kvalitet eller stolens ytelse. Det er også viktig å se på stolens sittesystem og tilpasningsmuligheter, slik at du oppnår best mulig komfort. Du vil finne utvalget til den enkelte stol i dokumentet Bestillingsskjema.
Du bør starte med å velge hvor stolen skal benyttes. Ute, inne eller en kombinasjon. Videre bør du se på hva slags fremdrift stolen skal ha, bakhjulsdrevet, midthjulsdrevet eller firehjulsdrift.
Vi er stolte av å introdusere våre elektriske rullestoler for barn:  
I vår kontrakt med NAV gjeldende fra 15. mars 2023 kan vi tilby hele 7 modeller.
Raptor, Extreme X8, Magic 360, Zippie Q300M Mini Kids (3 modeller) og innestolen Real 6100 Plus.

Zippie Q300M Mini Kids er designet med et smalt midthjulsdrevet understell. Denne barnerullestolen er perfekt for bruk både utendørs og innendørs. Midthjulsdriften gir en ultrakompakt elektrisk rullestol, noe som gir en fantastisk manøvreringsevne. Kombinert med en bredde på kun 52 cm, gir det enkel tilgang gjennom dører og forenkler manøvrering i trange rom. Zippie Q300M Mini Kids har fantastiske innendørs egenskaper, men gir også enestående muligheter til utendørs kjøring. Ved hjelp av den patenterte uavhengige fjæringen, sikrer det en behagelig og trygg tur i ujevnt terreng. Stolen med Zippie Kids sittesystem for barn finnes som Q300 M Mini Kids i delkontraktene 21, 22 og 28. Disse modellene er svært like,men er litt ulikt utstyrt. Du kan lese mer om Q300 M Mini Kids elektrisk rullestol for barn på produktsiden vår.

Raptor er et annet elektrisk produkt beregnet for barn og unge som ønsker mer utetid. Raptor er produsert i Norge og har vært på markedet i flere år. Den passer meget godt for personer som ønsker å klare seg ute på egenhånd, da den er lett å komme seg inn og ut av. Les mer om Raptor på våre produktsider.

Extreme X8 for barn (i delkontrakt 11) er en helt rå elektrisk rullestol med 4-hjulsdrift. Dette er en elektrisk rullestol 4x4 som er svært godt egnet for utendørs bruk på alle typer underlag, samtidig som den er liten nok til å bruke på bl.a. bussen og i butikken. Med sine enestående egenskaper til å ta seg frem, vil føreren føle stor trygghet for å komme seg frem under de aller fleste forhold. Vi anbefaler å prøve den ut!

Magic 360 for barn er en midthjulsdrevet elektrisk rullestol med helt spesielle manøvreringsegenskaper(i delkontrakt 11). Skal stolen benyttes mest ute, men litt inne også? Ja, da er Magic 360 så absolutt å anbefale. Denne stolen tar seg meget godt frem utendørs og samtidig enkel å benytte innendørs. Les mer om hva Magic 360 kan gjøre for deg!

Real 6100 Plus for barn er å finne i delkontrakt 28. Her får du et supert produkt til innendørs bruk med elektriske funksjoner som trengs i hverdagen om du er hjemme eller på skole / barnehage. Stolen har et svært lite fotavtrykk og har midthjulsdrift. Med midthjulsdrift kan du svinge rundt din egen akse og dermed kunne snu på svært trange steder. Sjekk ut Real 6100 Plus på våre produktsider.