Support / Ofte stilte spørsmål / Stoler med oppreisingsfunksjon

Stoler med oppreisingsfunksjon

Vi fant svar på:

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Begge modeller kan leveres med eller uten svingfunksjon. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon har vært på avtale med NAV fra 1.mai 2018, så den kan søkes på fra NAV. Dersom du ønsker å kjøpe Nova som privatperson, finner du den hos nettbutikken www.Hjelpemiddeldeal.no

Nei. Løfte- og hvilestol var den tidligere benevnelsen på en stol med oppreisingsfunksjon.

Nova gir selvstendighet til personer som av ulike årsaker har problemer med å reise seg eller sette seg ned i en stol. Trygt og stabilt, med minimalt bruk av krefter gir Nova støtte i prosessen ved oppreising og når man skal sette seg ned i stolen. I tillegg har Nova oppreisingsstol en særdeles god komfort i sitte- og hvilestilling.

Ja. Nova leveres i fem ulike varianter – høy, standard, lav, smal standard og smal lav. I tillegg har stolen innbygget en rekke relevante og enkle innstillingsmuligheter, slik at Nova kan tilpasses hver enkelt bruker.

Nova kan leveres med sving- eller fast fot.

Nova leveres i komfortabel tekstil eller stilig sort hud.