Support / Ofte stilte spørsmål / Stoler med oppreisingsfunksjon

Stoler med oppreisingsfunksjon

Vi fant svar på:

Nei. Løfte- og hvilestol var den tidligere benevnelsen på en stol med oppreisingsfunksjon.

Nova leveres i komfortabel tekstil eller stilig sort hud.

Nova gir selvstendighet til personer som av ulike årsaker har problemer med å reise seg eller sette seg ned i en stol. Trygt og stabilt, med minimalt bruk av krefter, gir Nova støtte i prosessen ved oppreising og når man skal sette seg ned i stolen. I tillegg har Nova oppreisingsstol en særdeles god komfort i sitte- og hvilestilling.

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Nova 30 gir de aller beste mulighetene for å variere sittestillingen i løpet av dagen.

Begge modeller leveres med svingfunksjon med utløser på begge sider. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Ja, Nova leveres med svingfunksjon på hele 270°, slik at du har god tilgang til å snakke med besøkende i sofaen, til kaffebordet, til å se på TV, til å reise seg opp uten hindringer og til å kunne se ut av vinduet eller komme til en kommode eller skjenk.

Ja. Nova leveres i fem ulike størrelsesvarianter – høy, standard, lav, smal standard og smal lav. I tillegg har alle variantene en rekke relevante og enkle innstillingsmuligheter, slik at Nova kan tilpasses hver enkelt person.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon er på rammeavtale med NAV, så den kan søkes på via NAV Hjelpemiddelsentral. Dersom du ønsker å kjøpe Nova som privatperson, finner du den hos nettbutikken Hjelpemiddeldeal.no

Ja, vi har løfte og hvilestoler i flere varianter. Nova 20 og Nova 30 er på kontrakt med NAV. I denne kontraktsperioden heter denne produktgruppen Stoler med oppreisingsfunksjon. Se utvalget her.