Built-4-Me

Built-4-Me

Har du et ønske om eller et behov for en rullestol som ikke kan fås med standard tilbehør?

Individuell tilpasning er vår spesialitet. Vi vil lytte til dine ønsker og behov, analysere risikofaktorer og levere en spesielt tilpasset rullestol som passer dine behov. Sjekk ut noen av våre arbeider som allerede er levert slik at du kan få inspirasjon eller du kan kontakte oss direkte om ditt unike behov!

Håndlaget, unik rullestol for å styrke din uavhengighet.

Vi har utført tusenvis av individuelle løsninger for rullestolbrukere. Fra egendesignet lakkering til spesialsøm på trekk for å gi individuelle løsninger. Built-4-Me vil hjelpe deg å finne løsningen for ditt behov. Ta gjerne en titt på noen av løsningene vi allerede har gjort.

Eksempler på tidligere arbeider

Individuelt  design

Av erfarne Sunrise Medical ingeniører.

Unikt for deg

Bygget for eksakt dine behov.

Håndlaget

Av erfarne Sunrise Medical profesjonelle produsenter.

Kvalitetskontroll

For din sikkerhet før produktet forlater fabrikken.

Hvorfor velge en built-4-me rullestol?

Hvordan bestille

01

Å forstå dine behov

Din kontakt i Sunrise Medical vil hjelpe deg å fylle ut det vanlige bestillingsskjemaet i tillegg til å dokumentere ditt behov for individuell tilpasning.  Dette sendes så til vårt Built-4-Me team.

02

Evaluering & gjennomføring av dine ønsker

Så snart ditt ønske er mottatt hos oss vil vi analysere ønsket, evaluere eventuelle risiki og foreslå en løsning. Dersom du er fornøyd med vårt forslag til løsning, vil vi gå videre og starte opp med å produsere løsningen.  

03

Levering

Når den indivduelle løsningen er klar vil den leveres til din Sunrise Medical-kontakt. Han/hun vil gå gjennom sluttproduktet sammen med deg for å sikre at løsningen passer og at eventuelle hensyn som må tas er forstått. 

Interessert i å vite mer om individuell tilpasning?

Kontakt

Ofte Stilte Spørsmål