Kontakt oss

Dersom du ønsker å finne frerm til vår representant i ditt distrikt kan du finne fylkesoversikten her.

Har du spørsmål til oss?

Før du tar direkte kontakt kan du sjekke våre Ofte Stilte Spørsmål som vi har samlet under Support. Du kan kanskje finne svar der.

Vanlige spørsmål.

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

Ja, vi har løfte og hvilestoler i flere varianter. Nova 20 og Nova 30 er på kontrakt med NAV. I denne kontraktsperioden heter denne produktgruppen Stoler med oppreisingsfunksjon. Se utvalget her. 

Tilbehør kan du finne flere steder. Den beste oversikten med bilder finner du i tilbehørskatalogen for de ulike stolene som er på kontrakt med NAV. Det finnes nå 3 kataloger: Quickie/Zippie-tilbehør, Breezy-tilbehør og Levo-tilbehør.  I tillegg kan du finne artikkelnumre på bestillingsskjemaet til hver enkelt stol. Det finnes lenker på hvert produkt under manuelle rullestoler. Et tredje alternativ er å velge Tilbehør aktivstoler under Quicke manuelle rullestoler på hjemmesiden. Her ser du utvalg og bilder, men ikke artikkelnummer. Dersom du er ute etter å erstatte en del på ditt produkt vil det være best å åpne delekatalogen. Dette er en online katalog som oppdateres jevnlig.

Ja, det kan man. NAV har et budsjett som kalles AKT26 der man har midler til å gi støtte til voksne som ønsker/trenger et aktivitetshjelpemiddel. Herunder sykler. Det er egenandel på disse bevilgningene. Du kan lese mer om dette på NAV's hjemmesider: https://www.nav.no/sykkel#hvem

 

Den enkleste måte å få korrekte mål på er å benytte et skyvelær, men et målebånd fungerer også. 
På skjemaene på NAV's sider er det oppgitt hvilke mål man skal ta. Du kan også se på denne videoen som er på hjemmesidene til HMS i Trondheim:
Trondheim kommune har i samarbeid med NAV Hjelpemiddelsentral Sør-Trøndelag laget en film på cirka tre minutter som viser hvordan du tar riktige mål for å finne egnet rullestol. 

Alle spørsmål

Du kan kontakte oss ved:

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3  (Vareadresse: Port B)
1540 Vestby 
Norge

Åpningstider: man-fre: 08.00 - 16.00 

Dersom du ønsker å finne frem til vår representant i ditt distrikt kan du finne fylkesoversikten her.

Telefon: +(47) 66 96 38 00
Faks: +(47) 66 96 38 80
Epost: post@sunrisemedical.no
   
Lokalt kart: Last ned

 

Ønsker du å kjøpe våre produkter privat, kan du henvende deg til Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk tilpasset privatkjøp.

 

Kontakt oss online:

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen om deg?

Sunrise Medical vil bruke informasjonen du gir oss til å svare på din forespørsel. Dette kan innebære at vi sender dine personlige opplysninger til andre interne avdelinger for å hjelpe deg med eller svare på din henvendelse. Vi vil aldri avsløre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og aldri lenger enn 2 år etter siste samhandling med oss.

Hvis du trenger å oppgi informasjon om deg selv (om f.eks. din funksjonsnedsettelse), vennligst kontakt oss pr telefon i stedet.

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev