Elektriske rullestoler / Switch-It / Universalt monteringssystem

Universalt monteringssystem

Kontroll innen rekkevidde! Det har aldri vært lettere og mer fleksibelt å plassere en joystick eller en kontakt, slik at de er innen rekkevidde for brukeren av den elektriske rullestolen. Med det  store utvalget av Link-It monteringskomponenter og start- og endemoduler vil man alltid finne gode løsninger. 

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

Monterings-system Link-It

Monterings-system Link-It

Til montering av kontrollenheter på rullestoler

Monterings-system for hakestyring

Monterings-system for hakestyring

Monteringssystem til hakestyring

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3