Manuelle Rullestoler / Levo / Levo Manuelle Stårullestoler

Levo Manuelle Stårullestoler

Levo manuelle stårullestoler vil gi deg hjelpen du trenger for å komme opp i ståstilling. Dette vil du oppdage vil gi deg mange muligheter for bedre funksjon både fysisk og psykisk. 

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

Levo Summit El

Levo Summit El

Levo Summit EL - manuell rullestol med elektrisk ståfunksjon

  • Post 11 - Rullestoler med ståfunksjon: Vinner i posten
Levo Active Easy (LAE)

Levo Active Easy (LAE)

Levo stårullestoler: større rekkevidde i stående stilling!

  • Produktet er ikke lenger på kontrakt i Norge
  • Se Levo Summit EL

Ofte Stilte Spørsmål

Nei, det er det ikke. Ved armlenet finnes en knapp. Ved å trykke på denne blir du reist opp fra sittende til stående stilling sakte og behagelig.

Ja, det kan du. Vi har motorisert drivhjul, Wheeldrive som kan benyttes sammen med Levo Summit El. I tillegg kan du benytte E-motion eller E-fix. 

Ja, det kan du. Rullestolen er eneste valg i posten for manuelle rullestoler med ståfunksjon. Det betyr at om du skal ha en slik stol er dette førstevalget i NAV-systemet. 

Nei, du kan stoppe akkurat når du ønsker. Du bare slipper knappen for ståfunksjonen. Dette er nyttig i flere situasjoner, f.eks. ved forflytning.

Så ofte du ønsker. Det er anbefalt at man skal prøve å stå litt hver dag, og det er bedre å stå ofte og kortere tid enn lenge og sjelden. Bra for skjelett og ledd.

 1 2 

Stårullestol er et unikt hjelpemiddel for de som har problemer med å gå eller stå oppreist. I tillegg til å ha de samme funksjonene som en aktiv rullestol, vil LEVO manuelle rullestoler med ståfunksjon gjøre at du kan stå oppreist på egenhånd. 

Les nøye igjennom brukerveiledninger og alle instruksjonene før du bruker LEVO-rullestolen. Håndboken inneholder viktig informasjon for riktig og trygg bruk av stolen. Når du kommer opp i stående stilling, kan kroppen belastes på en måte som den kanskje ikke er vant til. 

Kontroller derfor med legen eller terapeuten din at du ikke lider av kraftig kontraktur eller benskjørhet, før du bruker stårullestolen. Ved mulige kraftige eller plutselige kramper eller liknende, må rullestolbrukeren stå under oppsyn av en ledsager.  Hvorvidt du bruker LEVO som et ståhjelpemiddel til daglig bruk, eller som et treningsapparat for ståøvelser, vil den garantert gi deg optimal selvstendighet, mobilitet og bedre helse.