Sitte & Stå / Leckey / Andre posisjoneringsprodukter

Andre posisjoneringsprodukter

Med riktige hjelpemidler sikrer du personens sikkerhet i alle situasjoner gjennom dagen! 
Leckey Advanced Bath Chair gir postural støtte samtidig som den sikrer at personen er trygg og sikker under dusj eller bad.

Leckey Therapy Bench er utviklet for å fremme aktiv terapi for barn ved å gi støtte i en nøytral posisjon og frigjøre hender.  

 

Leckey Advanced Bath Chair

Leckey Advanced Bath Chair

Leckey Advanced Bath Chair gir støtte under bad

LECKEY Therapy Bench

LECKEY Therapy Bench

Utviklet for å fremme aktiv terapi for barn ved å støtte i en nøytral posisjon, og frigjøre hender.

Ofte Stilte Spørsmål

Ja du kan få kjøpe våre produkter, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk. Dersom du ønsker et produkt som du ikke finner i nettbutikken, kan du sende en epost til hjelpemiddeldeal.no og fortelle hvilket produkt du søker. Dersom dette er vårt produkt, kan vi i de fleste tilfeller hjelpe deg med dette. 

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi den aktuelle brosjyren til deg. NB; husk å gi beskjed om at du ønsker en papirutgave!
 1 2 3