Sitte & Stå / Nova / Oppreisingsstoler

Oppreisingsstoler

NOVA er stoler med oppreisingsfunksjon(løfte-/hvilestoler). Nova har gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner og løsninger. Et bredt spekter størrelser, sammen med enkle, raske og trygge tilpasninger sørger for at Nova-stolene passer alle brukere innen normal brukervekt. Velg mellom hud eller stofftrekk.

NOVA 20

NOVA 20

Individuell regulering av rygg, benhviler og oppreisingsfunksjon

  • Alenevinner i post 4 og vinner i post 8.
NOVA 30

NOVA 30

Individuell regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon

  • Vinner i postene 6 og 10.

Ofte Stilte Spørsmål

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Begge modeller kan leveres med eller uten svingfunksjon. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon har vært på avtale med NAV fra 1.mai 2018, så den kan søkes på fra NAV. Dersom du ønsker å kjøpe Nova som privatperson, finner du den hos nettbutikken www.Hjelpemiddeldeal.no

Nei. Løfte- og hvilestol var den tidligere benevnelsen på en stol med oppreisingsfunksjon.

Nova gir selvstendighet til personer som av ulike årsaker har problemer med å reise seg eller sette seg ned i en stol. Trygt og stabilt, med minimalt bruk av krefter gir Nova støtte i prosessen ved oppreising og når man skal sette seg ned i stolen. I tillegg har Nova oppreisingsstol en særdeles god komfort i sitte- og hvilestilling.

Ja. Nova leveres i fem ulike varianter – høy, standard, lav, smal standard og smal lav. I tillegg har stolen innbygget en rekke relevante og enkle innstillingsmuligheter, slik at Nova kan tilpasses hver enkelt bruker.

 1 2 
Dagens versjon av Nova er den mest komplette stolen med oppreisingsfunksjon vi noensinne har laget. Basert på 25 års erfaring, 30000 leverte stoler, samt tilbakemeldinger fra markedet, har Nova fått vesentlige og funksjonelle forbedringer.
Nova framstår som en stol med oppreisingsfunksjon med gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner og løsninger. Et bredt spekter av modeller og størrelsesvarianter betyr at alle finner seg til rette i Nova. I tillegg kan hver enkelt stol tilpasses individuelt ved hjelp av raske, enkle og trygge tilpasninger. Et bredt spekter av tilbehør er tilgjengelig for ytterligere tilpasning og praktisk bruk. Som en elektrisk løftestol med særdeles god sitte- og hvilestilling blir det den beste stolen du har i din stue.
 

Nova kjennetegnes ved sitt ergonomiske og særdeles gode bevegelsesmønster. Sammen med svært god komfort gir dette en stol som er behagelig og funksjonell i alle situasjoner.

Nova er testet i henhold til strenge krav for å sikre at produktet er 100% trygt i bruk.

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Begge modeller kan leveres med eller uten svingfunksjon. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon er på avtale med NAV fra 1.mai 2018.