Sitte & Stå / Nova / Oppreisingsstoler

Oppreisingsstoler

Nova er stoler med oppreisingsfunksjon(løfte- og hvilestoler). Nova har svært god sittekomfort og gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner. Et bredt spekter størrelser, sammen med enkle, raske og trygge tilpasninger, sørger for at Nova-stolene passer alle brukere innen normal brukervekt. Velg mellom hud eller stofftrekk.

Fra og med 1. mai 2022 leveres Nova med flere funksjonelle oppgradering, ytterligere økt sittekomfort og nytt tilbehør!

NOVA 30

NOVA 30

Individuell regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon

  • Vinner i delkontrakt 4, tremotors stol
NOVA 20

NOVA 20

Individuell regulering av rygg, benhviler og oppreisingsfunksjon

  • På kontrakt i delkontrakt 2, to-motors stol

Ofte Stilte Spørsmål

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Nova 30 gir de aller beste mulighetene for å variere sittestillingen i løpet av dagen.

Begge modeller leveres med svingfunksjon med utløser på begge sider. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon er på rammeavtale med NAV, så den kan søkes på via NAV Hjelpemiddelsentral. Dersom du ønsker å kjøpe Nova som privatperson, finner du den hos nettbutikken Hjelpemiddeldeal.no

Nei. Løfte- og hvilestol var den tidligere benevnelsen på en stol med oppreisingsfunksjon.

Nova gir selvstendighet til personer som av ulike årsaker har problemer med å reise seg eller sette seg ned i en stol. Trygt og stabilt, med minimalt bruk av krefter, gir Nova støtte i prosessen ved oppreising og når man skal sette seg ned i stolen. I tillegg har Nova oppreisingsstol en særdeles god komfort i sitte- og hvilestilling.

Ja. Nova leveres i fem ulike størrelsesvarianter – høy, standard, lav, smal standard og smal lav. I tillegg har alle variantene en rekke relevante og enkle innstillingsmuligheter, slik at Nova kan tilpasses hver enkelt person.

 1 2 

Nova er den mest komplette stolen med oppreisingsfunksjon vi noensinne har laget. Med bakgrunn i 30 års erfaring, 40.000 leverte stoler, samt tilbakemeldinger fra markedet, jobber vi kontinuerlig med å utvikle produktet slik at Nova til enhver tid tilbyr deg de beste løsningene!

Nova er en stol med oppreisingsfunksjon med gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner og løsninger. Et bredt spekter av modeller og størrelsesvarianter betyr at alle finner seg til rette i Nova. I tillegg kan hver enkelt stol tilpasses individuelt ved hjelp av raske, enkle og trygge tilpasninger. Et bredt spekter av tilbehør er tilgjengelig for ytterligere tilpasning og praktisk bruk. Som en elektrisk løftestol med særdeles god sittekomfort og hvilestilling, blir Nova fort din beste venn.
 

Nova kjennetegnes ved sitt ergonomiske og særdeles gode bevegelsesmønster. Sammen med svært god komfort gir dette en stol som er behagelig og funksjonell i alle situasjoner.

Nova er testet i henhold til strenge krav for å sikre at produktet er 100% trygt i bruk.

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon, og gir således de beste mulighetene for stillingsendring i hverdagen.
Begge modeller leveres med svingfunksjon, med utløserhendel på begge sider for fleksibel bruk. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon er på ny avtale med NAV fra 1.mai 2022.