Opplæring

STEPS kurs og webinarer

Vi kan tilby ulike typer kurs, såvel kliniske som produktopplæring og tekniske kurs. Formålet med våre kurs er å gi deg de siste oppdateringer på praktiske og gode løsninger og tanker rundt sitteproblematikk. Om utfordringer ved kjøring av manuelle rullestoler og tips for å minimere rullemotstand. Kursene er tilpasset ulik bakgrunnskunnskap om emnene og vi anbefaler å lese gjennom hvem kurset er beregnet for slik at du kommer med på kurset som vil gi deg mest. 

Våre kurs er inntil videre satt opp kun som webinarer. 

Kontakt oss

Er du interessert i et av våre kurs eller vil fortelle oss at du ønsker at vi setter opp et kurs er du velkommen til å ta kontakt med oss!

 

 

 

Kontakte oss

Posisjonering i sittende - fokus på rygg

Webinaret passer for deg som jobber med posisjonering i sittende og ønsker påfyll av kompetanse når det gjelder å tilpasse sittestillingen med fokus på rygg. Kurset byr på faglig informasjon i forhold til fordeler og ulemper med ulike typer rygger og hva som er viktig å vurdere i forhold til posisjonering i sittende. Kurset egner seg for nybegynnere samt deg som ønsker en påminnelse.
KONTAKTe OSS

Posisjonering i sittende – fokus på sitteflaten

Webinaret passer for deg som jobber med posisjonering i sittende og ønsker påfyll av kompetanse når det gjelder å tilpasse sittestillingen med fokus på sitteflaten. Kurset byr på faglig informasjon i forhold til risikofaktorer ved sittende, ulike feilstillinger og hvordan forholde seg til dette. Kurset egner seg for nybegynnere samt deg som ønsker en påminnelse.
KONTAKTE OSS

Posisjonering i sittende – fokus på hodestøtte

Webinaret passer for deg som jobber med posisjonering i sittende og ønsker påfyll av kompetanse når det gjelder å tilpasse sittestillingen med fokus på posisjonering av hodet. Kurset byr på faglig informasjon i forhold til viktige vurderinger for applikasjon av hodestøtte samt hvilke muligheter som finnes. Kurset egner seg for nybegynnere samt deg som ønsker en påminnelse.
KontaktE oss

Ofte Stilte Spørsmål

Gå til vår webside STEPS kurs og webinarer. Der finner du en oversikt over kommende webinarer. Klikk deg inn på det aktuelle webinaret og skriv inn ditt navn og e-post adresse før du klikker på registrer. Du vil etter kort tid motta en epost til den adressen du har lagt inn der det finnes mer informasjon og en ny link som du klikker på. Her legger du inn din informasjon og klikker Bli med på webinar. Nå er du registrert i webinarprogrammet og du vil motta en mail med en funksjon for å legge inn hendelsen i din kalender og link til selve webinaret som du skal bruke når tidspunktet er der. Ta vare på denne e-posten. 

Dersom du har registrert deg i Go-To-Webinar vil du motta en epost 24 timer før webinaret starter der det også er link til din registrering. Dersom du ikke mottar denne og ikke finner igjen din registrering kan du sende en e-post til post@sunrisemedical.no så vil vi sørge for at du får muligheten til å bli med i webinaret selv om du skulle ha mistet din registrering. 

Foreløpig vil vi ikke legge ut opptak av våre webinar. Dersom du ikke kan delta på det oppsatte tidspunktet, kan du se om webinaret er satt opp flere ganger, eller sende oss en epost om at du ønsker å bli med på akkurat dette webinaret senere. Du vil da få beskjed når det settes opp ny dato. 

Dersom du har et ønske om eller et forslag til oss om et webinar vi bør sette opp, så vil vi gjerne høre fra deg på denne epostadressen: post@sunrisemedical.no

 

Hvis du har meldt deg på webinaret på vår hjemmeside under STEPS og lagt inn en korrekt e-postadresse skal du få en bekreftelse med link til din innboks. Dersom dette ikke skjer og ditt system er utstyrt med høy grad av beskyttelse/brannmur, kan det hende at vår bekreftelse havner i mappen for Useriøs e-post. Gå til denne mappen og hvis du finner den der kan du høyreklikke på denne og velge Ikke søppelpost + OK. Da vil du få den inn i innboksen og kan bruke linker fra denne til å bli med på webinaret. 

Mer kunnskap, mer forståelse for individuelle krav og mer produktkunnskap gir deg verdifull ballast når du skal vurdere behov for hjelpemidler ute hos ulike personer.

Vi tilbyr webinarer spesielt for deg som arbeider med posisjonering i sittende og/eller tilpasning og måltaking av elektriske og manuelle rullestoler. Om du er nybegynner eller bare har behov for litt oppfriskning av gamle kunnskaper er du hjertelig velkommen til våre webinarer. Alt du trenger er en pc eller mobil enhet med tilgang til internett og en epostadresse og du får all informasjon du trenger fra oss før webinaret.

Velkommen med!