Sitte & Stå / Kinetic Balance / Belter og vester

Belter og vester

Produktene er laget av neopren og lukkemekanismer av samme høye kvalitet som benyttes i vannsporten kiting og surfing. Fordelen med dette er at produktene blir meget sterke og får lang holdbarhetstid. Produktserien inneholder mange typer produkter; vester, hoftebelter, abduksjonsseler og ankelstropper. Størrelsesspekteret er fra XS (extra small) til XL (extra large).

 

Hoftebelter

Hoftebelter

Et godt utvalg belter for voksne og barn

Posisjonering bryst

Posisjonering bryst

Fleksible/Ikke fleksible posisjoneringsvester

Ankel-posisjonering

Ankel-posisjonering

Ankelposisjonering

Abduksjons posisjonering

Abduksjons posisjonering

Abduksjons posisjonering

Ofte Stilte Spørsmål

Kinetic Balance er merket for våre belter, seler og vester. Disse utmerker seg med sin høye kvalitet i både stropper og fester. Kinetic Balance produktene er gode på detaljer og er kjent for sine unike egenskaper. Først utmerket de seg med innføringen av vannbestandige materialer og dekkede fester, så med de nye flex-kontrollvestene som både ser bedre ut og føles bedre mot kroppen. Alle produktene leveres i esker, komplett med fester.

Dette er enkelt forklart med illustrasjoner på side 10 i vår produktkatalog for Kinetic Balance. 

Ja, fordi ingen er helt like tilbyr vi ulike låstyper til våre belter. Man skal kunne finne noe som passer til den enkelte bruker. Du kan velge mellom plastspenner, trykknappspenne, kulepennlås og flybeltelås m.fl. Se i katalogen for bilder og beskrivelser for mer detaljer rundt dette. 

Ja, det finnes dusjbelte. Se i katalogen på side 19 for detaljer.