Pleiesenger

Våre pleiesenger produseres av anerkjente produsenter og de er produsert med høye skandinaviske krav i tankene. Her vil du finne moderne institusjonssenger med spesielle egenskaper som for eksempel seng med lav liggehøyde og vendeseng, i tillegg til standard institusjonsseng og undersøkelsesbenk.

NY!
Accora FloorBed 2

Accora FloorBed 2

Pleieseng med laveste liggehøyde

Princess Vega

Princess Vega

Vega vendeseng

Linet Latera Therma

Linet Latera Therma

Sykehjem-/pleieseng med lateral tilt

Undersøkelsesbenk

Undersøkelsesbenk

Hev- og senkbar, solid undersøkelsesbenk!

Ofte Stilte Spørsmål

Sunrise Medical leverer standard sykehussenger, intensivsenger, sykehjemssenger og sykehussenger til barn fra produsentene Caretec og Linet.

Våre senger har et godt utvalg av tilbehør og opsjoner, du finner alt fra infusjonsstativer, urinposeholdere, forflytningshåndtak, sengegrinder til madrasser og nattbord i vårt tilbehørsprogram. Ta kontakt med vår kundeservice eller se i våre produktbrosjyrer.

Pleiepersonalet får en mer ergonomisk riktig arbeidsstilling ved lateral tilt, samtidig som arbeidsbelastningen ved å vende pasienten reduseres. For pasienten kan den laterale tilten bidra til forebygging av lungekomplikasjoner og trykksår. Sykehjemssengen Linet Lathera og Intensivsengene Linet Eleganza 5 og Linet Multicare leveres med lateral tilt. Princess Vega er også en vendeseng med et mer hjemlig preg.

Pasientseng P3 har innebygget forlengelse med 15 cm.

Du kan sende din forespørsel til post@sunrisemedical.no og vi vil sende deg et pristilbud som du kan akseptere eller endre før bestilling registreres. 

 1 2