Sitte & Stå / Breezy / Nuage PLS sitte- og posisjoneringssystem

Nuage PLS sitte- og posisjoneringssystem

Breezy Nuage PLS er utviklet for personer med passiv sittestilling som knapt eller ikke lenger kan bevege seg. Denne dynamiske sitteløsningen følger kroppskonturene og gir komfortabel støtte for den foretrukne sittestillingen. På grunn av de omfattende posisjoneringsmulighetene og alternativene, kan Nuage tilpasses optimalt til mulighetene og behovene til den enkelte person.

Ønsker du å se Leckeys Sittemoduler?

BREEZY Nuage PLS

BREEZY Nuage PLS

Sittesystem for maksimal komfort og støtte til passive personer

  • Alenevinner i post 3 i kontrakt fra 1.mars

Ofte Stilte Spørsmål

Ja du kan få kjøpe våre produkter, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk. Dersom du ønsker et produkt som du ikke finner i nettbutikken, kan du sende en epost til hjelpemiddeldeal.no og fortelle hvilket produkt du søker. Dersom dette er vårt produkt, kan vi i de fleste tilfeller hjelpe deg med dette. 

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi den aktuelle brosjyren til deg. NB; husk å gi beskjed om at du ønsker en papirutgave!
 1 2 3