Andre produkter / COOPERS / Dusj/Toalettstoler

Dusj/Toalettstoler

Pålitelige produkter for midlertidig eller varig pleie, i hjemmet eller på institusjon. Her finner du pålitelige hjelpemidler til badet, toalettet og dusjen. Vår leverandør av Dusj-/Toalettstoler med små hjul gjennom mange år er Dan Rehab som produserer sine produkter i Danmark. Ergotip EL er velkjent i Norge og anerkjent for høy kvalitet, lang levetid på produktene og den krever liten plass. Delphin er også et velrenommert produkt som nå har kommet i ny, hvit versjon. 

NY!
Delphin

Delphin Dusjstol

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

Ergotip el 5

Ergotip el 5 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 6

Ergotip el 6 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 7

Ergotip el 7 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med el seteløft og tilt! SB58cm

Ergotip el 8

Ergotip el 8 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 9

Ergotip el 9 Dusjstol

I serien av Ergotip el er dette stolen som er minst.

Ofte Stilte Spørsmål

Ulikhetene er i hovedsak kun bredde mellom armlen/setebredde: Ergotip 5 EL har en setebredde på: 44 cm og maks brukervekt på 200kg. Ergotip 6 EL har en setebredde på: 48,5 cm og Ergotip 7 EL har en setebredde på: 58 cm. Ergotip 8 el har setebredde på 40 cm og Ergotip 9 el har setebredde på 35 cm.

Ja, vår dusj-/toalettstol Delphin kan gjerne benyttes i basseng. Men, det er meget viktig å spyle stolen ren for klor etter at den er benyttet der. Dersom det ikke gjøres vil stolen få mye kortere levetid.

Ja, Ergotip-serien er med i kontrakt med NAV. De tilhører kontrakten for hygienehjelpemidler. I brosjyren finner du hovedproduktenes HMS-art.nr.