Andre produkter / COOPERS / Dusj/Toalettstoler

Dusj/Toalettstoler

Pålitelige produkter for midlertidig eller varig pleie, i hjemmet eller på institusjon. Her finner du pålitelige hjelpemidler til badet, toalettet og dusjen. Vår leverandør av Dusj-/Toalettstoler med små hjul gjennom mange år er Dan Rehab som produserer sine produkter i Danmark. Ergotip EL er velkjent i Norge og anerkjent for høy kvalitet, lang levetid på produktene og den krever liten plass. Delphin er også et velrenommert produkt som nå har kommet i ny, hvit versjon. 

Delphin

Delphin Dusjstol

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

Ergotip Care

Ergotip Care Dusjstol

Ergotip Care er en funksjonell dusj- og toalettstol med komfortfunksjoner

Ergotip el 5

Ergotip el 5 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 6

Ergotip el 6 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 7

Ergotip el 7 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med el seteløft og tilt! SB58cm

Ergotip el 8

Ergotip el 8 Dusjstol

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt!

Ergotip el 9

Ergotip el 9 Dusjstol

I serien av Ergotip el er dette stolen som er minst.

Ergotip el 11

Ergotip el 11

Høykvalitets dusj-/toalettstol for tyngre personer med elektrisk løft og tilt.

Ofte Stilte Spørsmål

Ulikhetene er i hovedsak kun bredde mellom armlen/setebredde: Ergotip 5 EL har en setebredde på: 44 cm og maks brukervekt på 200kg. Ergotip 6 EL har en setebredde på: 48,5 cm og Ergotip 7 EL har en setebredde på: 58 cm. Ergotip 8 el har setebredde på 40 cm og Ergotip 9 el har setebredde på 35 cm. Ergotip EL 11 er en stol for tyngre brukere med bredt sete og brukervekt opptil 275 kg. 

Ja, vår dusj-/toalettstol Delphin kan gjerne benyttes i basseng. Men, det er meget viktig å spyle stolen ren for klor etter at den er benyttet der. Dersom det ikke gjøres vil stolen få kortere levetid.

Ja, Ergotip-serien med nr fra 5 til 9 er med i kontrakt med NAV. De tilhører kontrakten for hygienehjelpemidler. I brosjyren finner du hovedproduktenes HMS-art.nr. 

Ja, Ergotip 11 er en dusj-/toalettstole som passer for tyngre brukere. Den har maks brukervekt på 275 kg og har setebredde på 71 cm. Ergotip 11 har elektrisk tilt og seteløft.

JA, Ergotip Care er en stol som vil hjelpe ved av-/på-kledning av benklær. Den har funksjoner for separat løft av setedelen og ryggdelen i sitteenheten. Ved hjelp av disse løftefunksjonene kan man enkelt hjelpe personen ved av- og påkledning av benkær. Se video.