Andre produkter / COOPERS / Dusj/Toalettstoler

Dusj/Toalettstoler

Pålitelige produkter for midlertidig eller varig pleie, i hjemmet eller på institusjon. Her finner du hjelpemidlene til badet, toalettet og dusjen. ERGOtip er dusj- og toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt. ERGOtip er velkjent i Norge og anerkjent for høy kvalitet, funksjonalitet, plasseffektivitet og lang levetid. Delphin er en dusj-/toalettstol med drivhjul som tilbyr selvstendighet og privatliv på badet.

Ser du etter Badestol for barn? Se Leckey Advanced Bath Chair

Delphin

Delphin

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

  • Førstevalg i dk for dusj-/toalettstol m/drivhjul
ERGOtip CARE

ERGOtip CARE

ERGOtip CARE er en funksjonell dusj- og toalettstol med komfortfunksjoner

ERGOtip 5

ERGOtip 5

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt! Sb43cm

  • På kontrakt med NAV
ERGOtip 6

ERGOtip 6

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt! Sb49cm

  • På kontrakt med NAV
ERGOtip 7

ERGOtip 7

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med el seteløft og tilt! Sb58cm

  • På kontrakt med NAV
ERGOtip 8

ERGOtip 8

Høykvalitets dusj- /toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt! Sb40cm

  • På kontrakt med NAV
ERGOtip 9

ERGOtip 9

Høykvalitets dusj- og toalettstoler med elektrisk seteløft og tilt! Bredde mellom armlener 38cm.

  • På kontrakt med NAV
ERGOtip 11

ERGOtip 11

Høykvalitets dusj-/toalettstol for tyngre personer med elektrisk løft og tilt.

Ofte Stilte Spørsmål

 Forskjellen er i hovedsak bredde mellom armlen/setebredde og setetype. ERGOtip 5 og 6 har formstøpt sete, mens de øvrige har polstret sete.
ERGOtip 5 har en setebredde på: 44 cm og maks brukervekt på 200kg. ERGOtip 6 har en setebredde på: 48,5 cm og ERGOtip 7 har en setebredde på: 58 cm. ERGOtip 8 har setebredde på 40 cm og ERGOtip 9 har setebredde på 35 cm. ERGOtip 11 er en stol for tyngre brukere med 71 cm bredt sete og brukervekt opptil 275 kg. 

Ja, vår dusj-/toalettstol Delphin kan gjerne benyttes i basseng. Men, det er viktig å spyle stolen ren for klor etter at den er benyttet der. Dersom det ikke gjøres vil stolen få kortere levetid.

Ja. Delphin er å finne som førstevalg i delkontrakten for dusj- og toalettstoler med drivhjul og ERGOtip-serien med nr fra 5 til 9 er i delkontrakten med dusj- og toalettstoler med elektrisk tilt. De tilhører kontrakten for hygienehjelpemidler. I brosjyrene finner du hovedproduktenes HMS-art.nr. 

Ja, ERGOtip 11 er en dusj-/toalettstol som passer for tyngre brukere. Den har maks brukervekt på 275 kg og har setebredde på 71 cm. ERGOtip 11 har elektrisk tilt og seteløft.

Ja, ERGOtip CARE er en stol som vil hjelpe ved av-/på-kledning av benklær. Den har funksjoner for separat løft av setedelen og ryggdelen i sitteenheten. Ved hjelp av disse løftefunksjonene kan man enkelt hjelpe personen ved av- og påkledning av benkær. Se video.

 1 2