Sitte & Stå / Whitmyer / Hodestøtter til rullestoler

Hodestøtter til rullestoler

Whitmyer® hodestøtter gir god støtte for hodet og nakken, noe som er spesielt viktig dersom du har en stol med tilt eller ryggvinkling. Det finnes flere alternative hodestøtteformer, -størrelser, monteringsmateriell og trekkmaterialer å velge blant. Dette skaper mulighet for gode persontilpassede løsninger for ulike behov, fra basisbehov til de mer komplekse behov.
Alle komponentene tillater flere og enkle justeringer.

PLUSH

PLUSH

Buet enkel hodestøttepute for god støtte til hodet

Spesial PLUSH

Spesial PLUSH

Hodestøtte med hel, buet støttepute

Contoured Cradle

Contoured Cradle

Contoured cradle, utstyrt med en formet pute, gir god støtte for hode og nakke

Heads Up®

Heads Up®

Innovativ anterior, posterior, og lateral hodestøtte for hode og nakke

Ofte Stilte Spørsmål

Ja du kan få kjøpe våre produkter, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk. Dersom du ønsker et produkt som du ikke finner i nettbutikken, kan du sende en epost til hjelpemiddeldeal.no og fortelle hvilket produkt du søker. Dersom dette er vårt produkt, kan vi i de fleste tilfeller hjelpe deg med dette. 

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi den aktuelle brosjyren til deg. NB; husk å gi beskjed om at du ønsker en papirutgave!
 1 2 3