Support / Ofte stilte spørsmål / Varmeposer og regntrekk

Varmeposer og regntrekk

Vi fant svar på:

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over regntrekket med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med en fuktig fille for å fjerne såperester. Dersom regntrekket er svært skitten, kan det vaskes i vaskemaskin på 40°. Regntrekket må ikke tørkes i tørketrommel.

Du vil finne en størrelsesguide på side 38 i brosjyren varmeposer, regntrekk og vesker.
Benytt tabellen som en veileder til å finne din størrelse.

Ja, alle regntrekk/varmeposer fra Kinetic Balance er vanntette. Produktene har en vannsøyle på 10.000 mmH2O.

Ja, alle regntrekk/varmeposer fra Kinetic Balance er vindtette.

Yttermaterialet på Varmepose Zippie er behandlet med Wr water repellent på oversiden, noe som gjør oversiden vannavvisende. Undersiden er behandlet med Nylon ripstopp coated 2 times, som gjør undersiden vanntett.  Varmeposen er vindtett.

Under Sitte & Stå finner du en gruppe produkter fra produsenten Kinetic Balance som heter Regncape, Regntrekk. Her finnes regntøy for både voksne og barn.