Sykler & Fritid / Nijland / Manuelle 3-hjulssykler

Manuelle 3-hjulssykler

Våre sykler har vært på det norske markedet i mange år. God kvalitet, kraftig konstruksjon og lukket kjede/krank bidrar til høy sikkerhet og mindre vedlikehold. Alle syklene leveres med parkeringsbrems og mye utstyr som standard. Mange modeller og stort tilbehørsprogram sikrer at det alltid finnes en godt tilpasset sykkel for deg. Prøv en sykkel fra oss og opplev gleden ved å sykle. Vi tilbyr sykler til aktivitetsglade i alle aldre!  Ser du etter sykkel med hjelpemotor?

Jippy / Jippy LS

Jippy / Jippy LS

Jippy er en lettrådd trehjulsykkel, beregnet på de minste barna.

Acky / Acky LS

Acky / Acky LS

Acky er en robust og stabil trehjulsykkel for de mindre barna.

Bondo og Bondo LS

Bondo og Bondo LS

Bondo er en robust og stabil trehjulsykkel.

Clip og Clip LS

Clip og Clip LS

Clip er en robust og stabil trehjulsykkel for større barn.

Diamond og Diamond LS

Diamond og Diamond LS

Diamond er en robust og stabil trehjulsykkel.

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet.

PAS(Power Assist System) er elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2