Regntrekk

Regntrekk eller regncape er en viktig del av forberedelser til uteliv i Norge. To ting er viktig for rullestolbrukeren; det må være lett å pakke sammen for å ta med seg på turen og det skal være raskt og enkelt å få på seg uten å måtte flytte seg ut av stolen. Dette er hensyntatt i våre produkter fra kvalitetsprodusenten Kinetic Balance. Regntrekkene er laget for å tåle kraftige regnskyll og vil beskytte deg mot vær- og vindforholdene landet vårt har å by på. 
De fleste av trekkene kan brettes sammen i sin egen lomme for enkel oppbevaring. Raincape Plus, Raincape Junior og Raindek Long er vinnere i hver sin delkontrakt i kontrakt med NAV.

Se utvalg varmeposer.

Regntrekk Ofte Stilte Spørsmål

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

 1 - 2 - 3 

Trenger du et regntrekk tilpasset din aktive livsstil? Et regntrekk som holder deg både tørr og varm på korte- så vel som lange turer?

Du vil finne akkurat dette blant vårt utvalg av regntrekk fra Kinetic Balance.

Produktene vi tilbyr er utviklet for å kunne tåle kraftige regnskyll og kalde dager. Materialer i høy kvalitet som er pustende, vindtett og vanntett. De fleste av våre regntrekk kan brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel oppbevaring.

Raindek® er en regnjakke for bena dine, denne versjonen går til knærne. Den vil holde lårene, skrittet og seteputen tørr. Etter bruk kan regntrekket brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel oppbevaring.

Raindek® long er en regnjakke for bena dine, denne versjonen går ned til føttene. Regntrekket vil beskytte rullestolbrukere fra livet og ned til føttene mot regnvær. Etter bruk kan regntrekket brettes sammen i sin egen lomme for enkel oppbevaring.

Raincape Junior er et regntrekk som dekker hele kroppen, fra hodet til under føttene. Regntrekket vil holde hele kroppen og sitteputen tørr. Regntrekket er laget for å tåle kraftige regnskyll.

Raincape Plus er et regntrekk som dekker hele kroppen, fra hodet til under føttene. Regntrekket vil holde hele kroppen og sitteputen tørr. Etter bruk kan regntrekket brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel oppbevaring.