Vi fant svar på:

Gå til vår webside STEPS kurs og webinarer. Der finner du en oversikt over kommende webinarer. Klikk deg inn på det aktuelle webinaret og skriv inn ditt navn og e-post adresse før du klikker på registrer. Du vil etter kort tid motta en epost til den adressen du har lagt inn der det finnes mer informasjon og en ny link som du klikker på. Her legger du inn din informasjon og klikker Bli med på webinar. Nå er du registrert i webinarprogrammet og du vil motta en mail med en funksjon for å legge inn hendelsen i din kalender og link til selve webinaret som du skal bruke når tidspunktet er der. Ta vare på denne e-posten. 

Dersom du har registrert deg i Go-To-Webinar vil du motta en epost 24 timer før webinaret starter der det også er link til din registrering. Dersom du ikke mottar denne og ikke finner igjen din registrering kan du sende en e-post til post@sunrisemedical.no så vil vi sørge for at du får muligheten til å bli med i webinaret selv om du skulle ha mistet din registrering. 

Foreløpig vil vi ikke legge ut opptak av våre webinar. Dersom du ikke kan delta på det oppsatte tidspunktet, kan du se om webinaret er satt opp flere ganger, eller sende oss en epost om at du ønsker å bli med på akkurat dette webinaret senere. Du vil da få beskjed når det settes opp ny dato. 

Dersom du har et ønske om eller et forslag til oss om et webinar vi bør sette opp, så vil vi gjerne høre fra deg på denne epostadressen: post@sunrisemedical.no

 

Hvis du har meldt deg på webinaret på vår hjemmeside under STEPS og lagt inn en korrekt e-postadresse skal du få en bekreftelse med link til din innboks. Dersom dette ikke skjer og ditt system er utstyrt med høy grad av beskyttelse/brannmur, kan det hende at vår bekreftelse havner i mappen for Useriøs e-post. Gå til denne mappen og hvis du finner den der kan du høyreklikke på denne og velge Ikke søppelpost + OK. Da vil du få den inn i innboksen og kan bruke linker fra denne til å bli med på webinaret.