Lettvektsrullatorer for voksne og barn

Gemino rullatorer er funksjonelle, lette i vekt og meget stabile. De finnes i flere modeller og flere størrelser. Noen modeller har spesialfunksjoner som f.eks Gemino 30 Parkinson.
 

Gemino rullatorer

Ser du etter en rullator som passer din aktive livsstil og som gir mulighet for å gå komfortabelt og trygt både innendørs og utendørs? Da finner du det du søker blant utvalget av Gemino rullatorer. 

Gemino rullatorer er utviklet med tanke på din komfort og fornøyelse. Lett i vekt, materialer i høy kvalitet og maksimal stabilitet, sikrer deg en god opplevelsebåde innendørs og utendørs.

Gemino 20 gir deg god støtte både innendørs og utendørs. Skal du hovedsakelig ferdes ute, kanskje på litt ulendt terreng, er Gemino 60 ditt naturlige valg.

Gemino 30 Parkinson har omvendt bremsefunksjon og løsninger for en mer funksjonell gange for personer med Parkinson, men også for andre personer med behov for ekstra trygghet ved gange med rullator.

Gemino 60 Walker gir deg ekstra støtte ved gange utendørs med gode underarmstøtter. Gemino 30S er tilpasset barn både i farge og konfigurasjon.

Gemino rullatorer har solide og stabile rammer, noe som sikrer deg maksimal trygghet. I tillegg finnes mange smarte løsninger, hvilket beviser at vi går et skritt lenger for din sikkerhet! 

Ergonomiske håndtak gir god støtte og enkel bremsefunksjon. Vippestuss gjør det enkelt å forsere kanter og kantavviseren hjelper deg å passere hindringer. 

Gemino rullatorene er på avtale med NAV.