Andre produkter / Gemino / Rullatorer

Rullatorer

Gemino rullatorer er funksjonelle, lette i vekt og meget stabile. De finnes i flere modeller og flere størrelser. Noen modeller har spesialfunksjoner som f.eks Gemino 30 Parkinson.
 

Gemino 20

Gemino 20

Stabil og funksjonell rullator for innendørs- og begrenset utendørs bruk

Gemino 60

Gemino 60

Perfekt til utendørs bruk. Store myke hjul for fremkommelighet og komfort

Gemino 30 Parkinson

Gemino 30 Parkinson

Utstyrt med laserlys og slepebrems. Slepebremsen gir motstand ved gange og gir dermed en jevnere gange

Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walker

Gåbord for optimal støtte innendørs

Gemino 60 Walker

Gemino 60 Walker

Gåbord med store, myke hjul, for optimal stabilitet og framkommelighet på alle underlag

Gemino 30 S

Gemino 30 S

Lettvektsrullator designet for å fremme barns bevegelsesfrihet

Gemino 30

Gemino 30

Gemino 30 er en stabil, sammenleggbar rullator. Enkel i bruk, høydejusterbar og har et enkelt håndgrep

Ofte Stilte Spørsmål

Utendørsrullatorer som Gemino 60 og Gemino 60 Walker har store hjul for enklere å forsere fortauskanter og andre hindringer. Store hjul triller mer komfortabelt på ujevnt underlag og for økt stabilitet er utendørsrullatorer er bredere enn innendørsrullator. Siden utendørsrullatoren er med på handleturen kan kurven ta 10 kg i motsetning til 5 kg i innendørsrullatorer som Gemino 20 og Gemino 30 Walker.

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den  godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 60, Gemino 30 Parkinson, Gemino 60 Walker og Gemino20S er på kontrakt med NAV fra 1.mars 2016. Dersom du ønsker å kjøpe en Gemino rullator som privatperson, finner du den på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2 

Ser du etter en rullator som passer din aktive livsstil og som gir mulighet for å gå komfortabelt og trygt både innendørs og utendørs? Da finner du det du søker blant utvalget av Gemino rullatorer. 

Gemino rullatorer er utviklet med tanke på din komfort og fornøyelse. Lett i vekt, materialer i høy kvalitet og maksimal stabilitet, sikrer deg en god opplevelsebåde innendørs og utendørs.

Gemino 20 gir deg god støtte både innendørs og utendørs. Skal du hovedsakelig ferdes ute, kanskje på litt ulendt terreng, er Gemino 60 ditt naturlige valg.

Gemino 30 Parkinson har omvendt bremsefunksjon og løsninger for en mer funksjonell gange for personer med Parkinson, men også for andre personer med behov for ekstra trygghet ved gange med rullator.

Gemino 60 Walker gir deg ekstra støtte ved gange utendørs med gode underarmstøtter. Gemino 30S er tilpasset barn både i farge og konfigurasjon.

Gemino rullatorer har solide og stabile rammer, noe som sikrer deg maksimal trygghet. I tillegg finnes mange smarte løsninger, hvilket beviser at vi går et skritt lenger for din sikkerhet! 

Ergonomiske håndtak gir god støtte og enkel bremsefunksjon. Vippestuss gjør det enkelt å forsere kanter og kantavviseren hjelper deg å passere hindringer. 

Gemino rullatorene er på avtale med NAV.