Andre produkter / Gemino / Rullatorer

Rullatorer

Gemino rullatorer er funksjonelle, lette i vekt og meget stabile. De finnes i flere modeller og flere størrelser. Noen modeller har spesialfunksjoner som f.eks Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 30 Parkinson.

Gemino 30 Comfort

Gemino 30 Comfort

Den ideelle partner både inne og ute!

Gemino 30 Carbon

Gemino 30 Carbon

Superlett rullator for en aktiv livsstil – kun 5,6kg!

  • Sammenleggbar rullator i karbon
Gemino 20

Gemino 20

Stabil og funksjonell rullator for bruk både inne og ute

  • Vinner og eneste produkt i delkontrakt 2 – Rullator til innendørs bruk
Gemino 60

Gemino 60

Perfekt til utendørs bruk. Store myke hjul for fremkommelighet og komfort

Gemino 30 Parkinson

Gemino 30 Parkinson

Utstyrt med omvendt bremsefunksjon, laserlinje og slepebrems.

  • Delkontrakt 6 – Rullator til brukere med akinesi * Leveres t.o.m. 29.02.2024
NY!
Gemino 30 Comfort Parkinson

Gemino 30 Comfort Parkinson

Utstyrt med omvendt bremsefunksjon, laserlinje og slepebrems.

  • Vinner og eneste produkt i delkontrakt 6 – Rullator til brukere med akinesi *Leveres f.o.m. 01.03.24
Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walker

Gåbord for optimal støtte innendørs

NY!
Gemino 60 Walker

Gemino 60 Walker

Gåbord med store, myke hjul, for optimal stabilitet og framkommelighet på alle underlag

  • Vinner og eneste produkt i delkontrakt 8 – Gåbord med underarmsstøtter til utendørs bruk
Gemino 30 S

Gemino 30 S

Lettvektsrullator designet for å fremme barns bevegelsesfrihet

Gemino 30

Gemino 30

Gemino 30 er en stabil, sammenleggbar rullator. Enkel i bruk, høydejusterbar og har et enkelt håndgrep

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2 

Ser du etter en rullator som passer din aktive livsstil og som gir mulighet for å gå komfortabelt og trygt både innendørs og utendørs? Da finner du det du søker blant utvalget av Gemino rullatorer. 

Gemino rullatorer er utviklet med tanke på din komfort og fornøyelse. Lette i vekt, materialer i høy kvalitet og maksimal stabilitet sikrer deg en god opplevelse både innendørs og utendørs.

Gemino 20 gir deg god støtte både innendørs og utendørs. Skal du hovedsakelig ferdes ute i ulendt terreng, er Gemino 60 ditt naturlige valg.

Gemino 30 Parkinson har omvendt bremsefunksjon og løsninger for en mer funksjonell gange for personer med Parkinson, men også for andre personer med behov for ekstra trygghet ved gange med rullator.

Gemino 60 Walker har underarmstøtter og gir deg ekstra støtte og stabilitet ved gange utendørs. Gåbord med store, myke hjul, for optimal stabilitet og framkommelighet på alle underlag. Ved behov for tilsvarende støtte ved gange innendørs, vil Gemino 30 Walker være den perfekte rullatoren for deg.

Gemino 30 Comfort Parkinson har omvendt bremsefunksjon, laserlinje og slepebrems. Løsninger for en mer funksjonell gange for personer med Parkinson, men også for personer med behov for ekstra trygghet ved gange med rullator. Gemino 30 Comfort Parkinson er utstyrt med store, myke og støtdempende hjul for trygg ferdsel over ujevnheter.

 

Gemino 30S er tilpasset barn både i farge og konfigurasjon.

Gemino rullatorer har solide og stabile rammer, noe som sikrer deg maksimal trygghet. I tillegg finnes mange funksjonelle løsninger, hvilket beviser at vi går et skritt lenger for din brukeropplevelse! 

Ergonomiske kjørehåndtak gir god støtte og sikrer et godt grep. Høyden på kjørehåndtakene stiller du svært enkelt ved hjelp av hendel. En skala hjelper deg å finne riktig nivå, dersom du ikke ønsker å benytte den integrerte minnefunksjonen. Tett intervall mellom de ulike høydevalgene gir presis tilpassing. Kjørehåndtaket låser automatisk i nærmeste nivå og sikrer trygg bruk av rullatoren. Bremsen er enkel å aktivere, selv med lite kraft i hendene. Et godt sete med antiskli-materiale gir deg et sikkert sete dersom det er behov for en hvil. Gemino rullatorer er enkle å legge sammen og låser automatisk i sammenslått stilling. Dette gir enkel håndtering dersom rullatoren skal fraktes i bil eller skal lagres når den ikke er i bruk. Vippestuss gjør det enkelt å forsere kanter og kantavviseren hjelper deg å passere hindringer. Gode refleksbrikker gir trygghet ved ferdsel utendørs etter mørkets frambrudd.

Ønsker du å kjøpe en rullator privat, kan du kjøpe Gemino rullatorer på www.hjelpemiddeldeal.no