Sunrise Hjertebrett

- til bruk under madrass i en vanlig seng med sengebunn.

Sunrise hjertebrett er et kvallitetsprodukt som er enkelt å bruke og enkelt å vedlikeholde. Det kan monteres i senger med bredde fra 70 cm og opptil 120 cm bredde. Det kan monteres enten under hodedelen eller under fotdelen av madrassen. Hjertebrettet finnes i 2 størrelser der det minste passer i senger 70-90 cm og det største passer i 100-120 cm sengebredder.

Det er enkelt å montere og monteringsanvisning følger produktet. Det betjenes med en svært enkel håndkontroll, opp og ned.Produktet vil ikke bygge høyde i sengen når helt nede. På grunn av langsgående spiler vil ikke hjertebrettet slite unødig på madrassen når den kjøres opp og ned. Produktet krever strøm.

Produkt:              Lev.art.           HMS art,
størrelse:           nummer:          nummer:

70-90                  51670             034270
100-120              51680             048686

 

Be om brosjyre
Hjertebrett til bruk under madrass.
To størrelser

To størrelser

Det minste passer til sengebredder 70-90 cm og det største Sunrise hjertebrettet passer til senger med bredde fra 100 til 120 cm.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Bredde u/sidegrinder:69-91 cm
IP-klasse:66
Vekt
Maks. brukervekt:225 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Elektrisk hjertebrett til bruk under madrass er en enhet som monteres i rammen under madrass slik at du kan heve og senke en del av sengeflaten. Vanligst å montere under hode/overkropp slik at hjerte og lunger vil bli posisjonert høyere når man ligger. det kan selvsagt også monteres i fotenden av sengen for de som har behov for å ha bena høyt når man ligger. Sunrise Hjertebrett styres ved hjelp av en enkel fjernkontroll. 

Sunrise Hjertebrett får i 2 utgaver der det minste dekker sengebredde fra 70 cm til 90 cm. Det største hjertebrettet passer til sengebredder på 100 - 120 cm. 

Nei, dette hjertebrettet er beregnet for bruk under madrass, og madrassen må derfor være bøyelig/bevegelig. Det finnes hjertebrett for bruk på rammemadrass og under overmadrass også, men vi har ikke disse. 

Ja, det kan du, men ikke fra oss.

Du kan bestille Sunrise hjertebrett i nettbutikken: Hjelpemiddeldeal.no . Dette er en selvstendig buitikk som forhandler en del av våre produkter. Du vil finne pris på produktene i deres nettbutikk.