Sunrise Hjertebrett

Hjertebrett til bruk under madrass i en vanlig seng med sengebunn.

Sunrise hjertebrettet kan monteres i senger med bredde fra 70 cm og opptil 120 cm bredde. Hjertebrettet finnes i 2 størrelser der den minste passer i senger 70-90cm og det største passer i 100-120 cm bredder.

Det er enkelt å montere og monteringsanvisning følger produktet. Det betjenes med en svært enkel håndkontroll. Produktet krever strøm.

Produkt:              Lev.art.           HMS art,
størrelse:           nummer:          nummer:

70-90                  51670             034270
100-120              51680             048686

 

Les mer >

Hjertebrett til bruk under madrass.

Media og dokumentasjon

Sunrise Hjertebrett 100-120
Sunrise Hjertebrett sett fra siden

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.