Aktive rullestoler med lav vekt for voksne.

Quickie manuelle rullestoler har lang tradisjon i innovasjon innen rullestolteknologi. Design og supre bruksegenskaper kjennetegner Quickie manuelle rullestoler for den aktive brukeren. Quickie er merket for manuelle og elektriske rullestoler i tillegg til sykler og sykkelfronter. Hver eneste Quickie rullestol kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse.

  • Sorter etter:
  • Mest populær

Hvilken type ramme ønsker du?

Ønsker du å kunne ta av benstøttene?

Behøver du en stol med tilt?

Behøver du en stol som er kollisjonstestet?

Aktive rullestoler fra Quickie

Fastrammestoler - passer utmerket til aktive brukere som vet hva de vil ha ut av en rullestol. Med få bevegelige deler, vil din energi for hvert drivringstak resultere i bevegelse fremover.  Svært god respons, stiv ramme og svært lav vekt gir deg kontroll og god balanse. Dette er gode kjøreegenskaper. Quickie Helium er et eksempel på en fastrammestol. Denne var rangert som nr 1 i kontrakt med NAV både som standard fastrammestol og som lett fastrammestol. Gode tilpasningsmuligheter og kunnskap om den aktive brukers behov gir denne rullestolen flere gode detaljer som du vil sette pris på. Den aller siste Quickie fastrammestolen er vår nye karbonrullestol Quickie Krypton R.  En meget lett fastrammestol med tilpasningsmuligheter for aller beste innstilling til deg. 

Kryssrammestoler – er sammenleggbare rullestoler og er et utmerket valg dersom ditt behov endres over tid. De har mange innstillingsmuligheter, lav vekt og er enkle å transportere.
Vi tilbyr et godt utvalg av posisjoneringsdeler til alle våre rullestoler og dette gjør at du trygt kan velge en Quickie rullestol.

En kryssrammestol kan du velge i 2 ulike varianter: med avtakbare/utsvingbare benstøtter, eller med fast front der du ikke kan ta av benstøttene. Stolene med faste benstøtter ligner litt på fastrammestoler, men har fordelen med at du kan legge den sammen for enklere transport. Utsvingbare benstøtter gir deg en fordel ved forflytning inn og ut av rullestolen, da du kan få disse vekk før du foretar forflytningen.
Det aller nyeste og letteste av alle kryssrammestoler er karbonrullestolen Quickie Krypton F.  En svært lett, sammenleggbar rullestol, stilig utseende og justeringsmuligheter som en god Quickie-stol! 
Quickie Xenon² er en lett kryssrammestol som enkelt slås sammen for transport og oppbevaring. Quickie Life FF og Quickie Life Swing away er stabile og lette sammenleggbare stoler som passer godt i klassen for aktive rullestoler. Life FF (fast front) har faste benstøtter og Life SA (Swing away) har utsvingbare/avtakbare benstøtter.