Hjertebrett og Nattbord

Tilbehør til senger, Nattbord og Sunrise hjertebrett er viktige elementer til sengerommet. Du finner flere varianter nattbord som kan fås i mange utførelser. Sunrise Hjertebrett til å plassere under madrass finnes i 2 størrelser og vil passe i senger mellom 70 og 120 cm bredde. 

Eleganza Mano

Eleganza Mano

Avansert nattbord til enkel pris

Sunrise Hjertebrett

Sunrise Hjertebrett

- til bruk under madrass i en vanlig seng med sengebunn.

Nattbord Telemark

Nattbord Telemark

Solid nattbord med gode løsninger!

Spise og lesebord Linet Solido 3

Spise og lesebord Linet Solido 3

Praktisk ved måltider, lesing og skriving

Ofte Stilte Spørsmål

Utendørsrullatorer som Gemino 60 og Gemino 60 Walker har store hjul for enklere å forsere fortauskanter og andre hindringer. Store hjul triller mer komfortabelt på ujevnt underlag og for økt stabilitet er utendørsrullatorer er bredere enn innendørsrullator. Siden utendørsrullatoren er med på handleturen kan kurven ta 10 kg i motsetning til 5 kg i innendørsrullatorer som Gemino 20 og Gemino 30 Walker.

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den  godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 60, Gemino 30 Parkinson, Gemino 60 Walker og Gemino20S er på kontrakt med NAV fra 1.mars 2016. Dersom du ønsker å kjøpe en Gemino rullator som privatperson, finner du den på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2