Nattbord

Tilbehør til senger, Nattbord, Spise-/lesebord og Sunrise hjertebrett er viktige elementer til sengerommet. Du finner flere varianter nattbord som kan fås i mange utførelser. Spise-/lesebord med ulike understell og bordplater i flere varianter. Sunrise Hjertebrett til å plassere under madrass finnes i 2 størrelser og vil passe i senger mellom 70 og 120 cm bredde. 

Sunrise Hjertebrett

Sunrise Hjertebrett

- til bruk under madrass i en vanlig seng med sengebunn.

Nattbord Telemark

Nattbord Telemark

Solid nattbord med gode løsninger!

Eleganza Mano

Eleganza Mano

Avansert nattbord til enkel pris

Spise og lesebord Linet Solido 3

Spise og lesebord Linet Solido 3

Praktisk ved måltider, lesing og skriving

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2