Elektriske rullestoler for voksne

Gjennomtenkt design og funksjonelle bruksegenskaper kjennetegner våre rullestoler. Bruksområdet er både inne, ute, kombinert og som sete i bil. Våre elektriske rullestoler kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse. Rullestolene våre er kjent for sine gode kjøreegenskaper som følge av bl.a. god fjæring og stolenes raske respons på styringen. Med et innholdsrikt tilbehørsprogram vil vi finne de aller beste løsninger til de flestes behov. 

Se alle elektriske barnestoler.

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

Extreme X8

Extreme X8 Elektrisk rullestol med 4-hjulstrekk

Når du trenger ekstra krefter for å komme frem!

 • Rangert som nr 2 i Delkontrakt 10.
Magic 360

Magic 360 Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Den komplette elektriske rullestolen ute som inne!

 • Rangert som nr.3 i Delkontrakt 10.
QUICKIE Q50 R Carbon

QUICKIE Q50 R Carbon Sammenleggbar elektrisk rullestol

Reis lettere med en sammenleggbar elektrisk rullestol i karbon.

 • Vinner i Delkontrakt 24!
STERLING Elite2

STERLING Elite2 Elektrisk rullestol

Smidig, sterk og komfortabel! Få den beste bakkekontakt med 3-hjuling!

 • Vinner i delkontrakt 8!
 • Velg mellom 10 og 15 km/t.
QUICKIE Q500 R Sedeo Pro

QUICKIE Q500 R Sedeo Pro Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Robust elektrisk rullestol

 • Vinner i Delkontrakt 13!
 • Rangert som nr 2 i Delkontrakt 15!
QUICKIE Q500 M Sedeo Pro

QUICKIE Q500 M Sedeo Pro Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Super innendørs manøvrering og enestående utendørs ytelse

 • Vinner i Delkontrakt 14!
 • Vinner i Delkontrakt 16!
QUICKIE Q500 F Sedeo Pro

QUICKIE Q500 F Sedeo Pro Forhjulsdrevet elektrisk rullestol

Robust elektrisk rullestol med forhjulsdrift og alle el-funksjoner

 • Rangert som nr 5 i Delkontrakt 17.
QUICKIE Q300 M Mini

QUICKIE Q300 M Mini Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Ultra-kompakt (52cm bred) elektrisk rullestol med høy ytelse og Sedeo Pro setesystem!

 • Rangert som nr. 3 i Delkontrakt 16!
 • Rangert som nr. 3 i Delkontrakt 26!
QUICKIE Q700-UP F

QUICKIE Q700-UP F Stårullestol

Den ultimate forhjulsdrevne rullestolen med ståfunksjon.

 • Vinner i Delkontrakt 20!
QUICKIE Q700 M HD

QUICKIE Q700 M HD Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Den ultimate, midthjulsdrevne elektriske rullestol for store personer

 • Vinner i Delkontrakt 19!
 • 250 kg maks brukervekt!
REAL 6100 PLUS

REAL 6100 PLUS

Real elektrisk arbeidsstol for voksne til bruk innendørs

 • Vinner i Delkontrakt 25, høy og lav modell
 • En sikker vinner innendørs!
LS 300

LS 300 Forhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den laveste setehøyden på markedet!

QUICKIE Puma 40 FWD

QUICKIE Puma 40 FWD Forhjulsdrevet elektrisk rullestol

En perfekt kombinasjon av funksjonalitet, komfort og design.

 • Produktet er ikke lenger på kontrakt i Norge
QUICKIE Puma 40 RWD

QUICKIE Puma 40 RWD Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den gode kjøreopplevelsen både inne og ute

 • Produktet er ikke lenger på kontrakt i Norge

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3 

Ved valg av elektrisk rullestol er det viktig å ha alle hverdagens utfordringer i tankene. Man skal ikke kompromisse hva gjelder sikkerhet, kvalitet eller stolens ytelse. Det er også viktig å se på stolens tilpasningsmuligheter, slik at du oppnår best mulig komfort. Du vil finne utvalget til hver stol i dokumentet vi kaller Bestillingsskjema. Du bør starte med å velge hvor stolen skal benyttes. Ute, inne eller en kombinasjon. Videre bør du se på hva slags fremdrift stolen skal ha, bakhjulsdrevet, midthjulsdrevet, forhjulsdrevet eller firehjulsdrift.
Her følger en kort beskrivelse av de ulike understellenes egenskaper.

Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol: Denne modellen av rullestol er veldig stabil ved kjøring ute. Når du kjører i ulendt terreng eller over fortauskanter lystrer den godt dine kommandoer. Stolene er intuitive å kjøre og har ofte veldig bra fjæringssystem. Stolene kan innstilles med flere kjøreprofiler og fungerer godt som kombinert inne-/utestol for de som ønsker en slik kombinasjon. Med litt mindre drivhjul får du en smalere stol dersom du skal manøvrere i trange romQuickie Q500 R er eksempel på bakhjulsdreven elektrisk rullestol. Denne stolen vil du finne både i delkontrakt 13 og 15 i kontrakt med NAV. Kontrakten gjelder fra 15.3.23,

Midthjulsdrevet elektrisk rullestol: Disse er svært intuitive å kjøre. De lystrer dine kommandoer på en direkte måte som gjør de meget enkle å manøvrere. Midthjulsdrevne rullestoler er også perfekte til innendørs bruk fordi de har den aller minste snuradius. Skal du kjøre mest ute i ulendt terreng, så egner Magic 360 seg meget godt pga dens unike egenskaper. Magic 360 finnes både som voksenstol og barnestol i ny kontrakt med NAV. En meget spennende og god kombinert ute/inne-stol som bør prøves! 

Vårt førstevalg i delkontrakt 16 er Quickie Q500 M. Denne er fullt utstyrt med alle elektriske setefunksjoner (seteløft, tilt, ryggvinkling og benstøtteregulering) og et meget tilpasningsvennlig sittesystem. Den har R-Net styreboks montert med paralellforskyver. Quickie Q500 M finner du også i delkontrakt 14 der den er utstyrt med setetilt som eneste elektrisk setefunksjon. 
Er du ute etter en elektrisk rullestol for ekstra store personer, kan du se nærmere på vår nye stol Q700M HD som passer for personer med vekt på inntil 205kg.

Quickie Q300 M Mini er den elektriske rullestolen med de minste ytre mål og er stolen du bør velge om du ser etter en god kombi-stol. Dvs en stol du ønsker å benytte både ute og inne. Vi tilbyr Q300 M Mini til voksen i 2 delkontrakter, dk16 og dk26. Samme stol med Zippie Kids sittesystem for barn finnes som Q300 M Mini Kids i delkontraktene 21,22 og 28. Du finner mer om Q300 M Mini Kids elektrisk rullestol for barn på produktsiden vår.

Forhjulsdrevet elektrisk rullestol: Med litt mindre snuradius enn en bakhjulsdrevet stol, kan du ta krappere sving rundt hjørner. Forhjulsdrift er derfor ofte et smidig valg ved bruk innendørs. Samtidig har rullestolen gode kjøreegenskaper utendørs på jevnt underlag. Fordi det ikke finnes svinghjul foran, vil du kunne plassere føttene noe nærmere kroppen. Dette gjør at du lettere kommer tett inntil bord etc. enn du gjør med andre stoler. Quickie Q500 F er en elektrisk rullestol med forhjulsdrift og finnes i delkontrakt 17 i kontrakten med NAV. Dersom du ser etter en ekstra lav elektrisk rullestol, så finner du den her!  LS300 er den elektriske rullestolen med lavest setehøyde på markedet. 
Sist men ikke minst kan vi også tilby en sterk stol med forhjulsdrift og ståfunksjon. Sjekk ut vår nye Quickie Q700-UP F.

Elektrisk rullestol med firehjulsdrift, 4x4
Ser du etter elektrisk rullestol 4x4 som er svært godt egnet for utendørs bruk, på alle underlag? Samtidig som den er liten nok til å bruke på bussen og andre steder innendørs? Ta da en titt på firehjulstrekkeren Extreme X8 fra Sunrise-eide Magic Mobility! Extreme X8 egner seg veldig godt til deg som har litt mer utfordrende terreng du skal ferdes i. Med 4-hjulsdrift tar den seg oftest bedre frem enn mange andre elektriske rullestoler. Extreme X8 finnes i kontrakt med NAV for både voksne og barn.

Elektrisk rullestol for bruk innendørs
Er du på utkikk etter elektrisk rullestol for innendørs bruk? I så fall anbefaler vi Real 6100 Plus. Dette er en svenskprodusert stol med små ytre mål og med kvaliteter og funksjoner som gjør den svært godt egnet for bruk i hjemmet, på arbeid eller på skole/barnehage. Real 6100 Plus finnes både til voksne og til barn.