Elektriske rullestoler / QUICKIE / Elektrisk rullestol

Elektriske rullestoler

Design og funksjonelle bruksegenskaper kjennetegner Quickie rullestoler. Bruksområdet er både inne, ute og som sete i bil. Våre elektriske rullestoler kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse. Rullestolene våre er kjent for sine gode kjøreegenskaper som følge av bl.a. god fjæring og stolenes raske respons på rullestolbrukers styring. Med et innholdsrikt tilbehørsprogram vil vi finne de beste løsninger til de flestes behov. 

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

NY!
Q-serie

Q-serie

Sunrise Medical AS lanserer en ny serie med elektriske rullestoler vinteren/våren 22/23!

  • Flere modeller kommer på kontrakt fra 15. mars 2023!
QUICKIE Puma 40 FWD

QUICKIE Puma 40 FWD Forhjulsdrevet elektrisk rullestol

En perfekt kombinasjon av funksjonalitet, komfort og design.

QUICKIE Puma 40 RWD

QUICKIE Puma 40 RWD Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den gode kjøreopplevelsen både inne og ute

LS 300

LS 300 Forhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den laveste setehøyden på markedet!

QUICKIE Salsa M²

QUICKIE Salsa M² Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

En solid elektrisk rullestol med midthjulsdrift

QUICKIE Salsa R²

QUICKIE Salsa R² Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Kompakt og sterk elektrisk rullestol for bruk ute og inne.

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.
Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 
Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.
www.sunmedwebiq.com
Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 
 1 2 3 

Ved valg av elektrisk rullestol er det viktig å ha alle hverdagens utfordringer i tankene. Man skal ikke kompromisse hva gjelder sikkerhet, kvalitet eller stolens ytelse. Det er også viktig å se på stolens tilpasningsmuligheter, slik at du oppnår best mulig komfort. Du bør starte med å velge hva slags fremdrift stolen skal ha, forhjulsdrevet, bakhjulsdrevet eller midthjulsdrevet.
Her følger en liten beskrivelse av de ulike understellenes egenskaper.

Forhjulsdrevet elektrisk rullestol:  Med litt mindre snuradius enn en bakhjulsdrevet stol, kan du ta krappere sving rundt hjørner. Forhjulsdrift er derfor et smidig valg ved bruk innendørs. Samtidig har rullestolen gode kjøreegenskaper utendørs på jevn underlag. Fordi det ikke finnes svinghjul foran, vil du kunne plassere føttene noe nærmere kroppen. Dette gjør at du lettere kommer tett inntil bord etc. enn du gjør med andre stoler. Puma 40 FWD er en elektrisk rullestol med framhjulsdrift og er vinner i sin delkontrakt i kontrakten med NAV. Puma 40 FWD egner seg godt for bruk som sete i kjøretøy. Dersom du ser etter en ekstra lav elektrisk rullestol, så finner du den her! LS 300 er den elektriske rullestolen med lavest setehøyde på markedet. 

Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol: Denne modellen av rullestol er veldig stabil ved kjøring ute. Når du kjører i ulendt terreng eller over fortauskanter lystrer den godt dine kommandoer. Stolene er intuitive å kjøre og har ofte veldig bra fjæringssystem. Stolene kan innstilles med flere kjøreprofiler og fungerer godt som kombinert inne-/utestol for de som ønsker en slik kombinasjon. Med litt mindre drivhjul får du en smalere stol dersom du skal manøvrere i trange rom. Puma RWD og Salsa R² er eksempler på bakhjulsdrevne elektriske rullestoler.

Midthjulsdrevet elektrisk rullestol: Disse er svært intuitive å kjøre. De lystrer dine kommandoer på en direkte måte som gjør de meget enkle å manøvrere. Midthjulsdrevne rullestoler er også perfekte til innendørs bruk fordi de har den aller minste snuradius. Skal du kjøre ute i ulendt terreng, så egner Salsa M² seg meget godt pga dens avanserte fjæringssystem. En meget god kombinert inne/ute-stol som bør prøves! 

Ser du etter elektrisk rullestol som er svært godt egnet for utendørs bruk, på alle underlag og er liten nok til å bruke på bussen og andre steder innendørs? Ta en titt på firehjulstrekkeren Extreme X8 fra Sunrise-eide Magic Mobility! Extreme X8 ble lansert i Norge i januar 2022.

Er du på utkikk etter elektrisk rullestol for innendørs bruk? I så fall anbefaler vi Real 6100 Plus.