Elektriske rullestoler / QUICKIE / Elektrisk rullestol

Elektriske rullestoler

Design og supre bruksegenskaper kjennetegner Quickie rullestoler. Bruksområdet er både inne, ute og som sete i bil. Våre elektriske rullestoler kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse. Rullestolene våre er kjent for sine gode kjøreegenskaper som følge av bl.a. god fjæring og stolenes raske respons på brukers styring. Med et innholdsrikt tilbehørsprogram vil vi finne de beste løsninger til de flestes behov. 

Puma 40 FWD

Puma 40 FWDForhjulsdrevet elektrisk rullestol

En perfekt kombinasjon av funksjonalitet, komfort og design.

Puma 40 RWD

Puma 40 RWDBakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den gode kjøreopplevelsen både inne og ute

Salsa M²

Salsa M²Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

En solid elektrisk rullestol med midthjulsdrift

Salsa R2

Salsa R2Bakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Kompakt og sterk elektrisk rullestol for bruk ute og inne.

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2