Elektriske rullestoler / Switch-It / Joysticker til elektriske rullestoler

Joysticker til elektriske rullestoler

Joysticker med finkontroll som man kan ha behov for når man vil styre sin rullestol og sine omgivelser selvstendig. Switch-It tilbyr alternative plasseringsvennlige Joysticker.

Ønsker du kontakt med oss? Finn din fylkes representant.

VersaGuide

VersaGuide

Kompakt, robust joystick

MicroGuide

MicroGuide

En liten joystick som krever svært lite styrke

MicroPilot

MicroPilot

Joystick styring uten bevegelse

Allround Joystick

Allround Joystick

Multifunksjonell joystick til rullestoler

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3 

Proporsjonale kontrollenheter vil gi deg muligheten til å styre din elektriske rullestol, da bevegelsen i stolen er nettopp proporsjonal med bevegelsen du gir inputenheten.  Switch-It tilbyr to valgmuligheter for mini-proporsjonal kontroll: MicroPilot og MicroGuide.