Manuelle Rullestoler / BREEZY / Allround rullestoler

Allround rullestoler

Designet, bygget og solgt med brukeren og ledsageren i fokus. Breezy rullestoler holder god kvalitet og tilbyr de fleste nødvendige funksjoner i standardversjonen. Et godt utvalg tilbehør finnes også. Selvfølgelig er alle stolene testet og godkjent etter gjeldende standarder for din sikkerhet. Breezy er et navn du kan stole på.

Emineo

Emineo

Opplev fordelene med en rullestol som både er tilpasningsvennlig og komfortabel.

Exigo 20

Exigo 20

Den velutstyrte og svært stabile allroundrullestolen

Exigo 30

Exigo 30

Allround rullestol

RubiX

RubiX

En meget god allroundstol med svært lav vekt.

RubiX 2 XL

RubiX 2 XL

Lett allroundstol for større brukere.

Wheelblades

Wheelblades

Supre ski til din rullestol!

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den bak på rammen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 

Ser du etter deler til produktet?

SunParts gir deg direkte adgang til den aller siste oppdaterte utgaven av delekatalog.

Se deler/ parts online