Empulse R20

Vi fant svar på:

Bruk av tippesikringer er avhengig av COG-justeringen(tyndepunktsjustering) på din rullestol, ledsageren og omgivelsene (f.eks kupert terreng).. Montering av R20 gjør ikke rullestolen mindre stabil.

R20 er motorisert fremdrift uten egen bremsefunksjon. En ledsagerbrems er derfor anbefalt, men ikke et krav. Det bør selvsagt vurderes i forhold til personens og ledsagerens kapasitet og mulighet for å bremse stolen manuelt. Hvilket terreng man beveger seg i er også en viktig faktor. 

Ja, R20 kan transporteres i et fly, fordi batteristrømmen er 209 Wh, mens den maksimale tillatte batteristrøm til medisinsk utstyr er 300 Wh. Du kan finne IATA-certifikatet under Dokumentasjon på vår hjemmeside.

Nei. Laderen kan kun brukes innendørs og har en beskyttelsesklasse på IP21.

Dersom du kjenner nøkkelnummeret kan du etterbestille nøkler direkte fra batterileverandøren.

R20 kan ha en rekkevidde på 15 km samt ha evnen til å forsere inntil 5 cm forhøyninger og 10 graders skråninger. Kjørelængden er avhengig av mange faktorer (f.eks. kjøremønster, belastning, terreng, motstand, batterinivå og tid siden siste lading.)

R20 er kompatibel med alle rullestolmodeller som har en rørdiameter mellom 22 og 28 mm. Se under Dokumentasjon, Kombinasjonsavtale i Norge, på vår hjemmeside for seneste informasjon