QUICKIE Krypton R

Den ultimate QUICKIE rullestolen med fast ramme i karbon.

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ulitmate QUICKIE. Vi utviklet Krypton R (også tilgjengelig som kryssramme).

QUICKIE Krypton R er den letteste, fullt justerbare rullestolen. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Resultatet er fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering pakket inn i en fullt justerbar karbonrullestol.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Banebrytende karbonramme

Banebrytende karbonramme

QUICKIE Krypton R er den letteste, fullt justerbare fastrammerullestolen, fra 6,2kg*. Den er utviklet ved hjelp av den mest avanserte karbonteknologien tilgjengelig og har et forbløffende forhold mellom styrke og vekt.

Resultatet er en ultralett rullestol kombinert med superb stivhet for en ultraresponsiv kjøring. Ta plass og du vil oppleve forskjellen...!

* Vektkonfigurasjon: sb36 cm, sd40 cm, med smale rette klesbeskyttere i karbon og lettvekts setetrekk og ryggtrekk, uten kjørehåndtak.

Fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering

Fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering

Det er ikke bare det utsøkte materialet eller den flotte stylingen, men også den sportslige smidigheten til en unik fastrammerullestol. Trinnløs justering av balansepunkt, finjustering av setehøyde foran eller bak samt ryggvinkeljustering viser at QUICKIE Krypton R er utviklet for å være en del av noe helt spesielt.

Revolusjonerende konstruksjon

Revolusjonerende konstruksjon

Det er flere måter å lage karbonrør. Med QUICKIE Krypton R tilbyr vi den første rullestolen laget med den patenterte, innovative, sømløse karbon BRAID teknologien.

Denne fullt automatiserte fletteprosessen gjør det mulig å lage den perfekte ramme - sterk der det er nødvendig, lett der det er mulig, produsert med en presis og pålitelig automatisert prosess. Det er hva vi kaller spisskompetanse innen kontruksjon!

Usedvanlig styrke

Usedvanlig styrke

Vi har ikke spart på innsatsen når vi skulle bevise påliteligheten til QUICKIE Krypton R. Hver enkelt del av den fullt justerbare rullestolen er kun godkjent etter at våre testingeniører er 100% fornøyd med kvaliteten.

Våre rullestoler er også testet under iskalde og ørkenvarme forhold (-20° - 70°C). Ingenting tærer på Krypton - den er utviklet for å bestå over tid!

Allsidighet og stil

Allsidighet og stil

Å velge QUICKIE Krypton R er bare begynnelsen. QUICKIEs muligheter til å tilpasse rullestolen etter ønsker og behov bidrar til en rullestol du vil verdsette, samt understreke en stil som du kan kalle din egen. Se våre valg innen rammefarge og grafikk!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:750 cm// Lengde: 93 cm // Høyde: 95 cm
Setebredde:32 - 46 cm (i 2 cm intervaller)
Setedybde:34 - 48 cm (i 2 cm intervaller)
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:38 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 45 cm
Ryggvinkel:59° - 105°
Camber:0°/3°
Farger:Natur, klarlakkert og mattlakkert, sort og matt sort
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:Fra 6.2 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.