QUICKIE Krypton R

Den ultimate QUICKIE rullestolen med fast ramme i karbon.

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ulitmate QUICKIE. Vi utviklet Krypton R (også tilgjengelig som kryssramme).

QUICKIE Krypton R er den letteste, fullt justerbare rullestolen. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Resultatet er fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering pakket inn i en fullt justerbar karbonrullestol.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Banebrytende karbonramme

Banebrytende karbonramme

QUICKIE Krypton R er den letteste, fullt justerbare fastrammerullestolen, fra 6,2kg*. Den er utviklet ved hjelp av den mest avanserte karbonteknologien tilgjengelig og har et forbløffende forhold mellom styrke og vekt.

Resultatet er en ultralett rullestol kombinert med superb stivhet for en ultraresponsiv kjøring. Ta plass og du vil oppleve forskjellen...!

* Vektkonfigurasjon: sb36 cm, sd40 cm, med smale rette klesbeskyttere i karbon og lettvekts setetrekk og ryggtrekk, uten kjørehåndtak.

Fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering

Fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering

Det er ikke bare det utsøkte materialet eller den flotte stylingen, men også den sportslige smidigheten til en unik fastrammerullestol. Trinnløs justering av balansepunkt, finjustering av setehøyde foran eller bak samt ryggvinkeljustering viser at QUICKIE Krypton R er utviklet for å være en del av noe helt spesielt.

Revolusjonerende konstruksjon

Revolusjonerende konstruksjon

Det er flere måter å lage karbonrør. Med QUICKIE Krypton R tilbyr vi den første rullestolen laget med den patenterte, innovative, sømløse karbon BRAID teknologien.

Denne fullt automatiserte fletteprosessen gjør det mulig å lage den perfekte ramme - sterk der det er nødvendig, lett der det er mulig, produsert med en presis og pålitelig automatisert prosess. Det er hva vi kaller spisskompetanse innen kontruksjon!

Usedvanlig styrke

Usedvanlig styrke

Vi har ikke spart på innsatsen når vi skulle bevise påliteligheten til QUICKIE Krypton R. Hver enkelt del av den fullt justerbare rullestolen er kun godkjent etter at våre testingeniører er 100% fornøyd med kvaliteten.

Våre rullestoler er også testet under iskalde og ørkenvarme forhold (-20° - 70°C). Ingenting tærer på Krypton - den er utviklet for å bestå over tid!

Allsidighet og stil

Allsidighet og stil

Å velge QUICKIE Krypton R er bare begynnelsen. QUICKIEs muligheter til å tilpasse rullestolen etter ønsker og behov bidrar til en rullestol du vil verdsette, samt understreke en stil som du kan kalle din egen. Se våre valg innen rammefarge og grafikk!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:750 cm// Lengde: 93 cm // Høyde: 95 cm
Setebredde:32 - 46 cm (i 2 cm intervaller)
Setedybde:34 - 48 cm (i 2 cm intervaller)
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:38 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 45 cm
Ryggvinkel:59° - 105°
Camber:0°/3°
Farger:Natur, klarlakkert og mattlakkert, sort og matt sort
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:Fra 6.2 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4