Krypton R Aktiv rullestol

Den letteste, fullt justerbare rullestolen - med karbonramme

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ulitmate QUICKIE. Vi utviklet Krypton R (også tilgjengelig som kryssramme).

QUICKIE Krypton R er den letteste, fullt justerbare rullestolen. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Resultatet er fenomenal stivhet og sylskarp manøvrering pakket inn i en fullt justerbar karbonrullestol.

Les mer >

QUICKIE Krypton R fastrammerullestol

Media og dokumentasjon

QUICKIE Krypton R - Fra siden
QUICKIE Krypton Video
QUICKIE Krypton R - ryggbøyle

Bilder

Video

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.