QUICKIE Life T

En lett og justerbar rullestol for de som ønsker en praktisk, sammenleggbar stol

Quickie Life T - designet for deg som er i aktivitet! Life T er en aktiv sammenleggbar rullestol. Du tar enkelt av hjul og benstøtter noe som gjør den perfekt til å ta med seg på reise. Stolen har gode tilpasningsmuligheter og egner seg godt for kjøring med ensidig lammelse og de som sparker seg frem med bena. Med allsidigheten i denne stolen kan du få en svært aktiv stol med lav vekt, eller en stol med mer utstyr etter hvilket behov du har. Trenger du drivaggregat vil stolen passe godt sammen med det også!

Dette produktet er ikke lenger med i rammeavtalen med NAV, men forsøk QS5 X istedet. 

Åpne tilbehørsbrosjyren

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Life T
Benstøtter Life T

Benstøtter Life T

Utsvingbare og avtagbare benstøtter* er praktisk når du skal lagre eller frakte stolen. 

 

*) Med setedybde kortere enn 36 cm leveres stolen med fast front.

Stolen er godt utstyrt

Stolen er godt utstyrt

Life T er utstyrt med en behagelig EXO-rygg, klesbeskyttere og lange gode armlen som standard i Norge. Det finnes svært mange valgmuligheter om du ønsker å bytte ut noe av utstyret. Se i tilbehørsbrosjyren eller bestillingsskjemaet for informasjon om valgmuligheter. 

Låsbar

Låsbar

Når Life T slås sammen vil den automatisk låses i sammenlagt stilling. Enkel å låse opp igjen når du skal slå den ut. 

Justering i stolen

Justering i stolen

Life T leveres med akselbrakett som tillater justering av setehøyde bak og justere stramming av setetrekk. Tyngdepunktet kan justeres fra 2,3 cm til 8,3 cm slik at du kan finjustere tyngdepunktet etterhvert som du som bruker blir sikrere og tryggere i bruken av stolen. Camber kan også justeres fra 0º til 6° slik at det beste ergonomiske oppsettet kan tilpasses deg. Dette påvirker hvor lett stolen blir å kjøre/manøvrere. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde + 180 mm /v/0 camber)
Setebredde:280mm – 500mm (28cm - 50cm)
Setedybde:320mm – 460mm (32cm - 46cm)
Setehøyde foran:400mm – 530mm (40cm - 53cm)
Setehøyde bak:400mm – 500mm (40cm - 50cm)
Rygghøyde:250mm – 475mm (25cm - 47.5cm)
Ryggvinkel:78° til 102° i 4° intervaller
Camber:0° – 6°
Farger:32
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:100 kg
Totalvekt:fra 10.5 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4