Helium Aktiv rullestol

Helium – Aktiv, lett, personlig, effektiv og smart!

Quickie Helium er en innovativ stol, der nytenkning står i fokus! Etter en oppdatering med nye valg og nye materialer i konstruksjonen, er stolen å anse som markedsleder hva gjelder funksjonalitet, valgmuligheter og brukervennlighet. Minimale toleranser og stabilitet i minste del sørger for kjøreegenskaper som overgår det meste. Quickie Helium har også fått flere løsninger for brukere som krever det beste og opsjoner som gjør stolen enda mer komplett. Stolen kan fortsatt tilpasses brukeren etter hvert som behovene endres og man kan også legge til og trekke fra opsjoner og tilbehør slik at stolen alltid passer den hverdag man lever i.

Les mer >

Quickie Helium - Aktiv lett rullestol
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Den nye Flip-up tippesikringen
Helium med nytt EXO-trekk
Nye 12-eikers hjul

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.