Manuelle Rullestoler / QUICKIE / Manuell rullestol / QUICKIE Xenon² (SA)

QUICKIE Xenon² (SA)

En lett kryssramme rullestol, med utsvingbare benstøtter

Fra kun 10.3kg, og med et unikt rammekryss i kombinasjon med et nytt design av drivhjulsblokken, så er Xenon² SA en meget lett rullestol som er enkel å slå sammen, løfte og transportere. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Med en forsterket Swing-away frontramme for enkle forflytninger inn i og ut av rullestolen, er også Xenon² SA den mest kompakte sammenleggbare rullestolen, som enkelt kan tas med i bilen.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre
Crash Tested QUICKIE Xenon 2 Kryssrammestol
Den lette kryssrammestolen med swing-away benstøtter!

Den lette kryssrammestolen med swing-away benstøtter!

Med en innovativ kryssramme og kompakte dimensjoner er den lette Xenon² SA stolen svært lett å legge sammen, løfte og ha med på reiser. De utsvingbare benstøttene legger til rette for enkle forflytninger inn i og ut av rullestolen. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Xenon² SA har et sporty, elegant design og innovativ teknologi, som gjør den lette sammenleggbare rullestolen til det ideelle reisefølge for den aktive personen.

Enestående sammenlegging

Enestående sammenlegging

I sentrum av Xenon² sitter et unikt kryss som passer så bra under setet at det knapt synes - noe som gir stolen et svært minimalistisk utseende og følelse av en åpen rammedesign som du vanligvis bare forbinder med en fastrammerullestol.
Likhetene slutter ikke med utseendet – det helt nye designet på drivhjulsblokken i kombinasjon med det nye krysset, gir stivhet og stabile kjøreegenskaper, slik en fastrammestol gir deg. Men med denne får du også fordelen av å kunne legge sammen stolen hvilket gjør transport meget lett.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:32 - 50 cm
Setedybde:34 - 50 cm
Setehøyde foran:43 - 56 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:75° til 103°
Camber:0° / 2° / 4°
Farger:32 colours
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:fra 10,3 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4