Manuelle Rullestoler / QUICKIE / Manuell rullestol / QUICKIE Xenon² (SA)

QUICKIE Xenon² (SA)

En lett kryssramme rullestol, med utsvingbare benstøtter

Fra kun 10.3kg, og med et unikt rammekryss i kombinasjon med et nytt design av drivhjulsblokken, så er Xenon² SA en meget lett rullestol som er enkel å slå sammen, løfte og transportere. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Med en forsterket Swing-away frontramme for enkle forflytninger inn i og ut av rullestolen, er også Xenon² SA den mest kompakte sammenleggbare rullestolen, som enkelt kan tas med i bilen.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre
Crash Tested QUICKIE Xenon 2 Kryssrammestol
Den lette kryssrammestolen med swing-away benstøtter!

Den lette kryssrammestolen med swing-away benstøtter!

Med en innovativ kryssramme og kompakte dimensjoner er den lette Xenon² SA stolen svært lett å legge sammen, løfte og ha med på reiser. De utsvingbare benstøttene legger til rette for enkle forflytninger inn i og ut av rullestolen. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Xenon² SA har et sporty, elegant design og innovativ teknologi, som gjør den lette sammenleggbare rullestolen til det ideelle reisefølge for den aktive personen.

Enestående sammenlegging

Enestående sammenlegging

I sentrum av Xenon² sitter et unikt kryss som passer så bra under setet at det knapt synes - noe som gir stolen et svært minimalistisk utseende og følelse av en åpen rammedesign som du vanligvis bare forbinder med en fastrammerullestol.
Likhetene slutter ikke med utseendet – det helt nye designet på drivhjulsblokken i kombinasjon med det nye krysset, gir stivhet og stabile kjøreegenskaper, slik en fastrammestol gir deg. Men med denne får du også fordelen av å kunne legge sammen stolen hvilket gjør transport meget lett.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:32 - 50 cm
Setedybde:34 - 50 cm
Setehøyde foran:43 - 56 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:75° til 103°
Camber:0° / 2° / 4°
Farger:32 colours
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:fra 10,3 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.