QUICKIE Krypton F

Den ultimate QUICKIE rullestolen i karbon, med sammenleggbar ramme.

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ultimate QUICKIE. Vi utviklet kabonrullestolen Krypton F (også tilgjengelig som fastramme).

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Opplev forskjellen, flere meter per tak og lett som en fjær!

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
QUICKIE Krypton F sammenleggbar rullestol i karbon
Den letteste sammenleggbare rullestolen - ingen diskusjon!

Den letteste sammenleggbare rullestolen - ingen diskusjon!

Fra alle vinkler skildrer Krypton skjønnhet. Hjertet til QUICKIE Krypton F er dens feilfritt formede kryss som passer så pent under setet at det bare så vidt er synlig. Dette gir en veldig minimalistisk følelse av en åpen ramme.

Fullt justerbar og konfigurerbar, mange muligheter tilgjengelig for å dekke behovene til alle brukere - absolutt unik i sitt vektområde!

Banebrytende karbonramme

Banebrytende karbonramme

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen i markedet, fra 8.3 kg*. Rullestolen er utviklet ved hjelp av den mest avanserte karbonteknologien tilgjengelig, og er produsert med et svimlende forhold mellom styrke og vekt.

Resultatet er en ultralett rullestol kombinert med suberb stivhet for en ultraresponsiv kjøring. Superstiv, superlett, supersterk. Ta plass og du vil oppleve forskjellen.

* Vektkonfigurasjon: sb36 cm, sd40 cm, med liten rett klesbeskytter i karbon og setetrekk og ryggtrekk lettvekt, uten kjørehåndtak.

Revolusjonerende konstruksjon

Revolusjonerende konstruksjon

Det er flere måter å bygge karbonrør på. Med QUICKIE Krypton F tilbyr vi den første rullestolen laget av den patenterte, innovative, sømløse karbon BRAID teknologien.

Dette er en fullt automatisert fletteprosess som gjør det mulig å bygge den perfekte rammen - sterk det er det nødvendig, lett der det er mulig, og produsert med en presis og pålitelig automatisk prosess. Det er hva vi kaller ekspertise innen konstruksjon!

Eksepsjonell styrke

Eksepsjonell styrke

Det er ikke spart på noe i prosessen med å bevise påliteligheten til QUICKIE Krypton F. Hver del av denne fullt justerbare rullestolen ble først godkjent når våre testingeniører var 100% fornøyd med kvaliteten.

Rullestolen er testet selv i streng kulde og ørkenvarme forhold (-20° - 70°C). Ikke noe har tæret på Krypton - den er utviklet for å bestå over tid!

Allsidighet & stil

Allsidighet & stil

Å velge QUICKIE Krypton F er bare begynnelsen. QUICKIEs muligheter for å tilpasse rullestolen til dine ønsker og behov hjelper deg å finne en rullestol du verdsetter og som definerer en stil som er din egen. Se valgmulighetene innen farger og grafikk!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:72 cm / Lengde: 107,5 cm / Høyde: 95 cm
Setebredde:32 - 46 cm (i 2 cm intervaller)
Setedybde:34 - 48 cm (i 2 cm intervaller)
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:75° - 103°
Camber:0°/2°/4°
Farger:Natur, klarlakkert og mattlakkert, sort og matt sort
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:110 kg
Totalvekt:Fra 8.3 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.