QUICKIE Krypton F

Den ultimate QUICKIE rullestolen i karbon, med sammenleggbar ramme.

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ultimate QUICKIE. Vi utviklet kabonrullestolen Krypton F (også tilgjengelig som fastramme).

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Opplev forskjellen, flere meter per tak og lett som en fjær!

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
QUICKIE Krypton F sammenleggbar rullestol i karbon
Den letteste sammenleggbare rullestolen - ingen diskusjon!

Den letteste sammenleggbare rullestolen - ingen diskusjon!

Fra alle vinkler skildrer Krypton skjønnhet. Hjertet til QUICKIE Krypton F er dens feilfritt formede kryss som passer så pent under setet at det bare så vidt er synlig. Dette gir en veldig minimalistisk følelse av en åpen ramme.

Fullt justerbar og konfigurerbar, mange muligheter tilgjengelig for å dekke behovene til alle brukere - absolutt unik i sitt vektområde!

Banebrytende karbonramme

Banebrytende karbonramme

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen i markedet, fra 8.3 kg*. Rullestolen er utviklet ved hjelp av den mest avanserte karbonteknologien tilgjengelig, og er produsert med et svimlende forhold mellom styrke og vekt.

Resultatet er en ultralett rullestol kombinert med suberb stivhet for en ultraresponsiv kjøring. Superstiv, superlett, supersterk. Ta plass og du vil oppleve forskjellen.

* Vektkonfigurasjon: sb36 cm, sd40 cm, med liten rett klesbeskytter i karbon og setetrekk og ryggtrekk lettvekt, uten kjørehåndtak.

Revolusjonerende konstruksjon

Revolusjonerende konstruksjon

Det er flere måter å bygge karbonrør på. Med QUICKIE Krypton F tilbyr vi den første rullestolen laget av den patenterte, innovative, sømløse karbon BRAID teknologien.

Dette er en fullt automatisert fletteprosess som gjør det mulig å bygge den perfekte rammen - sterk det er det nødvendig, lett der det er mulig, og produsert med en presis og pålitelig automatisk prosess. Det er hva vi kaller ekspertise innen konstruksjon!

Eksepsjonell styrke

Eksepsjonell styrke

Det er ikke spart på noe i prosessen med å bevise påliteligheten til QUICKIE Krypton F. Hver del av denne fullt justerbare rullestolen ble først godkjent når våre testingeniører var 100% fornøyd med kvaliteten.

Rullestolen er testet selv i streng kulde og ørkenvarme forhold (-20° - 70°C). Ikke noe har tæret på Krypton - den er utviklet for å bestå over tid!

Allsidighet & stil

Allsidighet & stil

Å velge QUICKIE Krypton F er bare begynnelsen. QUICKIEs muligheter for å tilpasse rullestolen til dine ønsker og behov hjelper deg å finne en rullestol du verdsetter og som definerer en stil som er din egen. Se valgmulighetene innen farger og grafikk!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:72 cm / Lengde: 107,5 cm / Høyde: 95 cm
Setebredde:32 - 46 cm (i 2 cm intervaller)
Setedybde:34 - 48 cm (i 2 cm intervaller)
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:75° - 103°
Camber:0°/2°/4°
Farger:Natur, klarlakkert og mattlakkert, sort og matt sort
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:110 kg
Totalvekt:Fra 8.3 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4