Krypton F Aktiv rullestol

Den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne - i karbon

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ultimate QUICKIE. Vi utviklet kabonrullestolen Krypton F (også tilgjengelig som fastramme).

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Opplev forskjellen, flere meter per tak og lett som en fjær!

Les mer >

QUICKIE Krypton F sammenleggbar rullestol

Media og dokumentasjon

QUICKIE Krypton Video
QUICKIE Krypton F - Sammenfoldet
QUICKIE Krypton F - Sett fra siden

Bilder

Video

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.