QUICKIE Nitrum

Lett, lettkjørt og energi-effektiv!

Nitrum –den lette, fullt justerbare aktive rullestolen med presise justeringer og innovative egenskaper. Svært responsiv for bevegelse uten energitap.

Vår lange erfaring med utvikling av kvalitets-rullestoler og samarbeid med rullestolbrukere har drevet frem designet av vår nyeste Quickie fastramme-stol. Designet for de som setter gode kjøreegenskaper, innovative detaljer og rikt utvalg tilbehør som sine høyeste krav. Med Nitrum har vi kombinert topp funksjonalitet med et stilig utseende! 

Åpne tilbehørsbrosjyren

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Nitrum - Lett Aktiv rullestol

Lag din egen

3D Visualiser

Vår online visualiser vil kunne hjelpe deg å velge når du skal gjøre dine valg for din egen NITRUM. Bare klikk deg inn nedenfor for å starte. 

Start
3D Visualiser

Vekt & Stivhet

Den lette fullt justerbare aktivstolen!

Dette er innovativ konstruksjon på sitt beste. Vi utnytter førsteklasses materialer for å beholde lav vekt(fra 7,5 kg) i stolen samtidig som vi maksimerer styrke, slik at du kan benytte mindre krefter for å kjøre rullestolen. 

  • Med færre belastningspunkter takket være de lange, ovalformete rammerørene, kreves mindre materiale enn de runde for å bli sterke. På denne måten kan vi spare vekt. Rammeklemmene kan heller ikke rotere eller flexe på en oval utforming av rørene. 

  • NITRUM har et eksepsjonelt høyt styrke / vekt-forhold. Den er laget av 7020 aluminium benyttet i luftfart-industri. Med en spesiell varmebehandling er rammen herdet slik at den kan bli tynnere og lettere uten å ofre styrke.

  • Svinghjulsinnfesting og tverr-rør som er festet til rammen kan øke vekten og forårsake tap av energi gjennom vibrasjoner. Med NITRUM er de sveiset sammen i en hel ramme, slik at du får en stivere, lettere kjøring.

Den lette fullt justerbare aktivstolen!
Patentert svinghjulsinnfesning

Presisjon og kontroll

Patentert svinghjulsinnfesning

Istedetfor flere deler som er sveiset sammen er vår singhjulsinnfestning en hel hulsmidd komponent. Sterkere, lettere og fullt ut justerbar, vinkel (1) og høyde (2) kan justeres for å forbedre kjøreegenskaper mens du sitter i stolen. Innfestingens lengde og vinkel er også individuell og skreddersydd til din rullestol, for å oppnå aller beste egenskaper i forhold til retningsstabilitet, snuegenskaper og energieffektivitet. 

Løfte stolen

En unik "Twist-lock" mekanisme for rygg

Enkel og rask nedfelling av ryggen. Med "Twist-lock" mekanisme(tilbehør) for å legge ned ryggen vil du kunne utføre dette med bare en hånd. QUICKIE Nitrum er laget slik at du kan vri i håndtaket bak på ryggen og felle ned ryggen i en eneste bevegelse. 

Flere gode egenskaper for løft

Justering og tilpasning

Perfekt tilpassing til hver enkelt.

Kroppsposisjonering er avgjørende for fremdriftseffektivitet. Hvis vekten din er balansert feil i stolen, er rullestolen vanskeligere å kjøre. Derfor har NITRUM det store utvalget av størrelser og justeringer, slik at du kan oppnå din perfekt tilpassede rullestol.

Den første med integrerte LED-lys med avtagbare batterier

Bruker-inspirerte innovasjoner

Den første med integrerte LED-lys med avtagbare batterier

Integrerte LED lys sørger for at du blir sett i skumring og i mørket. Du vil også ha stor glede av lyset når du er ute når det mørkner. Å kunne se et hull eller hindringer rett foran stolen vil være uvurderlig.  LED lysene er integrerte i svinghjulsrørene. Komposittrammen rundt lysene er vanntett og tåler røff bruk. Boksen med batteri er enkel å ta av og på for å lade. 

Be om en QUICKIE Nitrum demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde + 17 cm /v/0 camber)
Totallengde:930 mm (v/sd50)
Totalhøyde:950 mm (v/rh45)
Setebredde:320-500 mm
Setedybde:340-500 mm
Setehøyde foran:430-570 mm
Setehøyde bak:370-500 mm
Setevinkel:0 - 16°
Rygghøyde:250-450 mm
Ryggvinkel:-17.5° - 10°
Legglengde:220 - 520 mm
Rammevinkel:88°, 92°, 100°
Rammens innvinkling:0, 10, 30 mm
Camber:0°, 3°, 6°,9°
Størrelse bakhjul:24", 25"
Størrelse framhjul:3",4",5",6"
Farger:32
Ytelse/Vekt
Aksling opsjon:Aluminium, Karbon, Karbon lett
Maks. brukervekt:125 kg / 100 kg i Post 1 (Lettversjon)
Totalvekt:fra 6.8 kg / fra 7,5 kg i NAV konfigurasjon
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.