QUICKIE Xenon²

En svært lett kryssramme rullestol

Fra kun  8.8 kg og med et nytt unikt rammekryss i kombinasjon med et nytt design av drivhjulsblokken, så er Xenon² en svært lett rullestol som er enkel å slå sammen, løfte og transportere. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Med en fast front og et rent, åpent design samt innovativ teknologi er Xenon² FF det perfekte valget for de som lever en aktiv livsstil og vil ha en lettvektsrullestol med utmerkede kjøreegenskaper.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre
Crash Tested
En av markedets letteste kryssramme rullestol

En av markedets letteste kryssramme rullestol

Hemmeligheten bak Xenon's ultralette kryssrammestol, er aluminiumserien 7000. I tillegg gjør ShapeLoc teknologien at stolen kan ha tynnere rammerør som også reduserer vekten. De ovale rørene styrker stolen ytterligere og med en vekt på bare 8,8 kg maksimeres farten og effektiviteten ved hvert tak.

Stil i bevegelse

Stil i bevegelse

Gjør din Xenon² mer personlig og skill deg ut fra massen med en palett av 32 ulike rammefarger. Det finns dessuten 5  elokserte stiler å velge blant for gafler og hjul. Du kan også komplettere dette ytterligere ved å velge en kontrastfarge på kantbåndet på ditt EXO ryggtrekk. 

 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:0° Camber= setebredde + 16cm. Ved 2° camber= setebredde + 21 cm
Setebredde:32 - 46 cm
Setedybde:34 - 50 cm
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:-15° - +13° i trinn på 4°
Rammens innvinkling:1 cm på hver side
Camber:0° / 2° / 4°
Farger:32 farger
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:110 kg
Totalvekt:fra 8.8 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4