QUICKIE Xenon²

En svært lett kryssramme rullestol

Fra kun  8.8 kg og med et nytt unikt rammekryss i kombinasjon med et nytt design av drivhjulsblokken, så er Xenon² en svært lett rullestol som er enkel å slå sammen, løfte og transportere. Den er smart designet for å skape en minimalistisk stil, svært lik den du forventer deg av en aktiv fastrammestol. Med en fast front og et rent, åpent design samt innovativ teknologi er Xenon² FF det perfekte valget for de som lever en aktiv livsstil og vil ha en lettvektsrullestol med utmerkede kjøreegenskaper.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre
Crash Tested
En av markedets letteste kryssramme rullestol

En av markedets letteste kryssramme rullestol

Hemmeligheten bak Xenon's ultralette kryssrammestol, er aluminiumserien 7000. I tillegg gjør ShapeLoc teknologien at stolen kan ha tynnere rammerør som også reduserer vekten. De ovale rørene styrker stolen ytterligere og med en vekt på bare 8,8 kg maksimeres farten og effektiviteten ved hvert tak.

Stil i bevegelse

Stil i bevegelse

Gjør din Xenon² mer personlig og skill deg ut fra massen med en palett av 32 ulike rammefarger. Det finns dessuten 5  elokserte stiler å velge blant for gafler og hjul. Du kan også komplettere dette ytterligere ved å velge en kontrastfarge på kantbåndet på ditt EXO ryggtrekk. 

 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:0° Camber= setebredde + 16cm. Ved 2° camber= setebredde + 21 cm
Setebredde:32 - 46 cm
Setedybde:34 - 50 cm
Setehøyde foran:43 - 55 cm
Setehøyde bak:37 - 50 cm
Rygghøyde:25 - 47,5 cm
Ryggvinkel:-15° - +13° i trinn på 4°
Rammens innvinkling:1 cm på hver side
Camber:0° / 2° / 4°
Farger:32 farger
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:110 kg
Totalvekt:fra 8.8 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.