QUICKIE QS5 X

Fullt justerbar, lett i vekt og lett å legge sammen!

Sjekk ut vår nye rullestol QUICKIE QS5 X, rullestolen som virkelig definerer enkel sammenlegging og lettkjørt kryssrammestol! Takket være FreeFold - et innovativt rammekryssdesign som gjør at du bruker mindre krefter på håndtering av stolen. QS5 X har også svært lav vekt. Fra bare 7.3 kg (uten drivhjul), er dette en svært lett kryssrammestol i aluminium! 

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested

3D Visualizer

Bygg din egen QS5 X!

Fra kjørehåndtak til svinghjul kan vår online QS5 X Visualizer hjelpe deg med å bygge en QS5 X som du selv ønsker. Her kan du velge utstyr og farger slik at du selv får se hvordan sluttproduktet vil se ut. Foreløpig finnes dette programmet kun på engelsk, men vi jobber med oversettelser. For å starte, trykk knappen nedenfor. 

Start

Bygg din egen QS5 X!

Sammenlegging - FreeFold

FreeFold - mer enn 40 % energi spart i hver sammenlegging.

Enkelt å folde sammen og holder seg sammenslått - takket være den innovative FreeFold-funksjonen. FreeFold er en presis konstruksjon av foldingsmekanismen, noe som resulterer i at det kreves svært lite kraft ved folding og utfolding. Dette er en stor fordel dersom du slår sammen stolen ofte. 

FreeFold - mer enn 40 % energi spart i hver sammenlegging.
Enkel fremdrift og løfting med den fjærlette QS5 X.

Lett

Enkel fremdrift og løfting med den fjærlette QS5 X.

Uovertruffen lettvekt - En veldig lav transportvekt fra 7,3 kg med den faste fronten! QS5 X er en av de letteste aluminiumsboksramme stolene på markedet. Den er enkel å løfte, transportere, men også uanstrengt å kjøre selv for å øke brukerens energieffektivitet. Materialet og konstruksjonen utgjør hele forskjellen – sterk trenger ikke alltid bety tung. Rammen til QS5 X er laget av høyverdig aluminium i 7000-serien, designet for et eksepsjonelt høyt styrke-til-vekt-forhold og brukes i mange romfartsapplikasjoner der styrke, holdbarhet og vekt er essensielle faktorer.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:SB + 180/240/270 mm m/ 0, 2, 4° camber og 25" drivhjul
Totallengde:1113 mm
Totalhøyde:1020 mm
Setebredde:340 - 520 mm (i 20 mm trinn)
Setedybde:340 - 500 mm
Setehøyde foran:360 - 540 mm
Setehøyde bak:350 - 520 mm
Rygghøyde:250 - 500 mm
Rammevinkel:Fast front: 75/85° (Swing Away: 70/80/90°)
Maksimum hellingsgrad:
Størrelse bakhjul:22", 24", 25", 26"
Størrelse framhjul:4", 5", 6", 7"
Ytelse/Vekt
Type:Krysramme /Sammenleggbar
Rammeversjon:Fast Front (std) Opsjon: Utsvingbare benstøtter
Materiale:7000 Series Aluminium
Maks. brukervekt:140 kg
Totalvekt:Fast Front: Fra 9.9 kg
Transportvekt:Fast Front: Fra 7.3 kg (uten drivhjul)
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4