Easy

Komfortabel sittepute med enkel posisjonering for symmetrisk sittestilling, for brukere med moderat til høy risiko for trykksår.

Easy har en stabil formstøpt, anatomisk formet skumbase. Den anatomiske formen gir god støtte til den symmetriske sittestillingen.

Oljepad i setebrønnen gir sitteknutene svært gode mulgiheter til å synke med i materialt slik at understøttelsesflaten blir større og trykket fordeles. Oljepaden er selvjusterende og trygg i bruk og krever svært lite vedlikehold. Puten er klar til bruk ved levering.

Easy leveres i to modeller, med buet underside for hengekøyeseter (C) og med flat bunn for planlester (F) Du vil derfor alltid finne en Easy pute som ligger stabilt i rullestolen, samtidig som puten gir et optimalt grunnlag for en funksjonell sittestilling. 

Easy leveres med mikroklimatisk trekk for god luftsirkulasjon og avleding av fukt og varme. Dette bidrar til å beskytte huden. inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

Easy leveres i et stort størrelsespekter som dekker de aller fleste brukere, fra 25x25cm til 60x60cm.


 

Les mer >

Jay Easy trykkavlastende pute.

Media og dokumentasjon

JAY Easy puten
JAY Easy skum og oljepad

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.