Easy F/C

Post 2: Sittepute der bruker og brukers omgivelser ikke skal innstille, regulerer eller sette sammen puten. Risikogruppe: Høy

Jay Easy F/C finnes med F=flat underside til plansete og C=curved/kurvet underside til hengekøyesete. Puten består av en anatomisk formet skumbase, oljepad og 2 inkontinenstrekk som standard.

Easy F/C er anatomisk utformet, med en trykkavlastende oljepad med 3
kammer, i setebrønnen.
Puten er dynamisk og selvjusterende: Oljemassen former seg automatisk
til brukers kroppsform og lar sittebeinsknutene synke ned i oljemassen.
Puten har integrert lårstøtte som gir god stabilitet.

Finnes i 42 størrelser.
Enkelt vedlikehold: 2 inkontinenstrekk er standard

Les mer >

Jay Easy F/C trykkavlastende pute.

Media og dokumentasjon

JAY Easy Fluid Cushion
JAY Easy Fluid Cushion (1)

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.