Sitte & Stå / JAY / Puter / JAY Easy Fluid Cushion

JAY Easy Fluid CushionSittepute

God trykkfordeling og stabilitet for brukere med moderat til høy risiko for trykksår

Easy Cushion har en stabil formstøpt, anatomisk formet skumbase. Den anatomiske formen gir god støtte til den symmetriske sittestillingen.

Oljepad i setebrønnen gir sitteknutene svært gode mulgiheter til å synke ned i materialet slik at understøttelsesflaten blir større og trykket fordeles. Oljepaden er selvjusterende og trygg i bruk og krever svært lite vedlikehold. Puten er klar til bruk ved levering.

Easy leveres i to modeller, med buet underside for hengekøyeseter (C) og med flat bunn for planseter (F). Du vil derfor alltid finne en Easy-pute som ligger stabilt i rullestolen, samtidig som puten gir et optimalt grunnlag for en funksjonell sittestilling. 

Easy leveres med mikroklimatisk trekk for god luftsirkulasjon og avleding av fukt og varme. Dette bidrar til å beskytte huden. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

Easy leveres i et stort størrelsespekter som dekker de aller fleste, fra 25x25cm til 60x60cm.


 

Be om brosjyre
Jay Easy trykkavlastende pute.
JAY Flow® Oljepad

JAY Flow® Oljepad

JAY oljepad gir god trykkavlastning og mindre friksjon og glidning for brukere med medium til høy risiko for trykksår. Oljepaden er plassert inne i lommen i trekket, noe som gjør at den alltid sitter korrekt på plass.

Kurvet eller flat bunn

Kurvet eller flat bunn

JAY Easy puten leveres enten med buet (C) eller med flat (F) underside, avhengig av hva slags rullestol den skal brukes i. Dette for å sikre brukeren god stabilitet i stolen. JAY Easy har integrerte lårstøtter for å sikre god posisjonering i puten.

Mikroklimatisk trekk

Mikroklimatisk trekk

Jay Easy puten leveres med 2 mikroklimatiske trekk som standard. Disse slipper luft gjennom om reduserer fuktproblematikk. Inkontinenstrekk kan fås som tilbehør.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:25 - 60 cm
Totalhøyde:foran: 6.3 cm / bak: 6 cm
Dybde:25 - 60 cm
Vekt
Totalvekt:1,6 kg (40x40cm)
Maks. brukervekt:150 kg
Alternativer
Sittepute:Mikroklimatiske trekk (2stk)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.