Raindek ETX

Varmepose som tåler alle forhold

ETX står for Extreme Temperature eXperience. Dette produktet tåler alle forhold og holder deg varm når du trenger det som mest. Varmeposen dekker både baksiden av leggene og rundt føttene, fotenden er forsterket med cordura® for økt holdbarhet. Varmeposen er fylt med en kombinasjon av THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade, resirkulerte fibre med svært god isoleringsevne. Tilgjengelig i fire størrelser for voksne – S til XL,
to størrelser for barn – 110 og 140. 
Tilgjengelig i fargene sort og blå.

Be om brosjyre
Varmepose til rullestolbruker
Pustende, vind- og vanntett materiale

Pustende, vind- og vanntett materiale

Varmt og godt materiale. Yttermateriale: GEO TECH ® Storm 3. 100% polyester. Pustende, vindtett, vanntett, vannsøyle 10.000 mmH2O.
Forsterket med Cordura® på delen som går under føttene for økt holdbarhet.
Fyll: Thermolite® T3/T-Down
Resirkulerte fibre, pustende, svært god isoleringsevne, lav egenvekt, gode egenskaper i forhold til kompresjon. Produsert av 100% resirkulert PET fibre. Utviklet som erstatning for dun.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

 1 2 3