J3 XMDC rygg

Midtplassert sidestøtte, ekstra dyp kontur (XMDC og XDC)

J3-rygg XMDC og XDC er faste rygger med ekstra dyp kontur og sidestøtter. Medium Dyp kontur (XMDC) er 18 cm dyp. ­ Leveres i to modeller. Integrerte lavt plasserte sidestøtter gir optimal stabilisering fra rett over bekkenkammen til midt på trunkus, mens integrerte høyt plasserte sidestøtter sikrer optimal støtte for overkroppen og bedre plass i bekkenområdet ­ Faste eller utsvingbare sidestøtter samt hodestøtte kan monteres på rygger fra h. 46 cm for ytterlige posisjonering og stabilitet ­ Hurtigkoplingsbrakett gjør det enkelt å ta av og sette ryggen på rullestolen. Dette gjør ryggen også egnet til kryssrammerullestol Klinisk bruk: ­ Brukere med ekstra store behov for dyp, omsluttende kontur for sideveis stabilitet og posisjonering

Les mer >

JAY J3 XMDC rygg

Media og dokumentasjon

JAY J3 MDC Medium Dyp kontur

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.