Easy Visco F/C Sittepute

Post 2: Sittepute der bruker og brukers omgivelser ikke skal innstille, regulere eller sette sammen puten. Risikogruppe: Medium

Jay Easy Visco sittepute finnes med F=flat underside til plansete og C=curved/kurvet underside til hengekøyesete i mange typer rullestoler. Den består av en skumbase med viskoelastisk skum i setebrønnen og 2 inkontinenstrekk som standard.

JAY Easy Visco er anatomisk utformet, med viskoelastisk, trykkavlastende skum i setebrønnen.
Puten har integrert lårstøtte som gir god stabilitet. Enkelt vedlikehold.
Jay Easy Visco F leveres i 42 størrelser.
Jay Easy Visco C leveres i 54 størrelser.

Les mer >

JAY Easy Visco skumpute for høy komfort.

Media og dokumentasjon

JAY Easy Visco Cushion
JAY Easy Visco Cushion (1)

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.