Easy Visco

Komfortabel pute med enkel posisjonering for en symmetrisk stilling. Egnet for brukere med moderat risiko for trykksår.

Easy Visco har en stabil formstøpt, anatomisk formet skumbase. Den anatomiske formen gir god støtte til den symmetriske sittestillingen.

Viskoelastisk skum i setebrønnen gir sitteknutene gode muligheter til å synke med i materialt slik at understøttelsesflaten blir større og trykket fordeles. Easy Visco er en komfortabel pute for brukere som sitter lengre tid.

Puten er klar til bruk ved levering og trenger svært lite vedlikehold.

Easy Visco leveres i to modeller, med buet underside for hengekøyeseter (C) og med flat bunn for planseter (F) Du vil derfor alltid finne en Easy Visco pute som ligger stabilt i rullestolen, samtidig som puten gir et optimalt grunnlag for en funksjonell sittestilling. 

Easy Visco leveres med mikroklimatisk trekk for god luftsirkulasjon og avleding av fukt og varme. Dette bidrar til å beskytte huden. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

Easy Visco leveres i et stort størrelsespekter som dekker de aller fleste brukere, fra 25x25cm til 60x60cm (noe variasjoner mellom de to modellene).

 

.

Les mer >

JAY Easy Visco - Komfort og posisjonering

Media og dokumentasjon

JAY Easy Visco sittepute
JAY Easy Visco skumbase

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.