Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 60 Walker

Gemino 60 Walker

Gåbord med store, myke hjul, for optimal stabilitet og framkommelighet på alle underlag

Gåbord Gemino 60 Walker er en helt ny rullator som kombinerer framkommelighet og stabilitet. De store, myke hjulene sørger for en komfortabel tur utendørs, samtidig som de gjør det enklere å forsere for eksempel terskler innendørs. Et litt større fotavtrykk bidrar til maksimal stabilitet, samtidig som rullatoren tilbyr ekstra plass til gange. Den praktiske kurven takler vekt på inntil 10kg, slik at du kan frakte mer med hjem fra for eksempel butikken.

Be om brosjyre
Gåbord Gemino 60 Walker
Forbedret stabilitet med justerbare underarmsstøtter

Forbedret stabilitet med justerbare underarmsstøtter

Denne lette rullatoren har underarmsstøtter med integrerte kjørehåndtak og bremser – designet for å gi optimal støtte og stabilitet, samt enkel betjening av bremsefunksjonen. Gåbordet er enkelt å tilpasse til en komfortabel gåstilling, raskt og trygt. 

En noe bredere ramme gir økt stabilitet ved gange utendørs, og tilbyr også ekstra plass til gange.

Forbedret stabilitet med vår nye regulerbare stabiliseringsstropp for underarmsstøtte

Komfortabel og sikker bruk utendørs

Komfortabel og sikker bruk utendørs

Gemino 60 Walker er testet og godkendt til udendørs brug. Det stabile rammedesignet, kombineret med ekstra store og myke hjul gjør det mulig å gå trygt og komfortabelt utendørs på alle underlag. Terskler i hjemmet? Med Gemino 60 Walker kan du med letthet forsere enhver hindring.

Perfekt makker til gangtrening

Perfekt makker til gangtrening

Gåbord Gemino 60 Walker er den perfekte treningspartner ved gangtrening. De ergonomisk utformede underarmstøttene gir deg den støtten og stabiliteten du har behov for. Takket være de store, myke hjulene og det stabile rammedesignet, kan du trygt flytte treningen utendørs.

100 % Gemino rullator

100 % Gemino rullator

Med Gemino 60 Walker får du alle fordelene fra vår prisvinnende Gemino 30-rollator. Velg mellom 2 størrelser og et bredt utvalg av praktisk tilbehør og du vil oppleve 100% komfort, sikkerhet og flott design.

 

 

Ny kurv med lokk

Ny kurv med lokk

I motsetning til kurv med gjennomsiktig materiale, garanterer den nye værbestandige kurven ingen problemer med regn eller fuktighet. Kurven kan lukkes helt for å forhindre uønsket tilgang, og legger til et ekstra lag med sikkerhet til dine eiendeler. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:64 cm
Totalhøyde:98.5 - 115.5 cm (60); 89.5 - 98.5 cm (60M)
Totallengde:74 cm
Høyde sammenlagt:109 cm (60); 101 cm (60M)
Lengde sammenlagt:74 cm
Bredde når slått sammen:35.5 cm
Setehøyde:62 cm (60); 53 cm (60M)
Snuradius:95 cm
Bredde mellom kjørehåndtakene:28 cm
Størrelse bakhjul:23 x 4.2 cm
Størrelse framhjul:28 x 4.2 cm
Brukers høyde:150 - 200 cm (60); 135 - 170 cm (60M)
Vekt
Maks. brukervekt:130 kg (60); 130 kg (60M)
Totalvekt:11.6 kg (60); 11.8 kg (60M)
Maks belastning i kurv:10 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2