Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 30 S

Gemino 30 S

Lettvektsrullator designet for å fremme barns bevegelsesfrihet

Barn ønsker å bevege seg rundt, leke og oppdage verden. Gemino 30 S gir muligheten til det. Rullatoren er utviklet for å fremme barns bevegelsesfrihet - stabil, trygg og enkel å bruke. Gemino 30 S leveres standard med slepebrems som kan aktiveres og deaktiveres etter behov, og i flott blå farge. En praktisk kurv følger også med.

Be om brosjyre
Gemino 30  S rullator for barn
Stabil, trygg og enkel i bruk

Stabil, trygg og enkel i bruk

Den lette Gemino 30S er utviklet for barn. Lett å regulere, lett å håndtere og veldig stabil. Rullatoren sikrer en trygg gange og komfortabelt sittende.

Utformingen på bremseklossen sikrer at rullatoren ikke setter seg fast i hindringer og integrerte reflekser gir god synlighet. Rullatoren er blir kompakt sammenlagt, og låser automatisk i sammenslått stilling.  

Fin til gåtrening

Fin til gåtrening

Ser du etter den perfekte ledsager for å lære å gå? Rullator Gemino 30S gir deg den støtten du trenger. En regulerbar slepebrems er standard og gir ekstra trygghet. Slepebremsen kan enkelt aktiveres og deaktiveres, og motstanden tilpasses uten bruk av verktøy. 

100% Gemino rullator

100% Gemino rullator

Rullator Gemino 30 S tilbyr barn og unge alle de gode funksjonene til vår prisvinnende Gemino 30 rollator. 100% komfort, sikkerhet og design. Med et bredt spekter av praktisk tilbehør for å gjøre hverdagen enklere - og morsommere!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:55 cm
Totalhøyde:65 - 77 cm
Totallengde:68 cm
Høyde sammenlagt:69 cm
Lengde sammenlagt:68 cm
Bredde når slått sammen:23 cm
Setehøyde:48 cm
Snuradius:79 cm
Bredde mellom kjørehåndtakene:42 cm
Størrelse bakhjul:20 x 3.6 cm
Størrelse framhjul:20 x 3.6 cm
Brukers høyde:125 - 165 cm
Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:6.8 kg
Maks belastning i kurv:5 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2