Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 30 Comfort Parkinson

Gemino 30 Comfort Parkinson

Utstyrt med omvendt bremsefunksjon, laserlinje og slepebrems.

Bli kjent med Parkinson versjonen av vår populære Gemino 30 Comfort rullator - manøvrerbarheten opprettholdes samtidig som den tilbyr kompakthet og letthet. Opplev overlegen stabilitet og jevne rulleegenskaper med store, myke hjul. Hjulene gir en komfortabel og sikker tur selv i ulent terreng. Gemino 30 Comfort Parkinson har funksjoner som gir deg litt ekstra støtte for å gå trygt når du trenger det. 

Be om brosjyre
Gemino 30 Parkinson rullator
20% mer komfort enn vanlige hjul!

20% mer komfort enn vanlige hjul!

Enkel gange på hvilket som helst underlag med vår Gemino 30 Comfort Parkinson-rullator. Rullatoren er utstyrt med store, myke og støtdempende hjul, som sikrer deg en komfortabel spasertur og uanstrengt navigering over ujevnheter.

Regulerbar slepebrems fasiliteterer en stødig gange

Regulerbar slepebrems fasiliteterer en stødig gange

Rullator Gemino 30 Parkinson leveres med slepebrems. Slepebremsen gir ekstra motstand og bidrar til en jevnere gange. Trenger du mer eller mindre motstand? Motstanden kan enkelt reguleres i forhold til ditt behov, helt uten bruk av verktøy. 

Økt sikkerhet med omvendt bremsefunksjon

Økt sikkerhet med omvendt bremsefunksjon

Noen personer trenger litt ekstra hjelp for å kunne gå trygt. Omvendt bremsefunksjon gir økt trygghet ved at rullatoren stopper når kjørehåndtaket slippes. Dette bidrar til økt sikkerhet, for eksempel ved "fryseepisoder" når du er ute og går - når føttene føles som om de er limt til underlaget.

Laserlys hjelper deg å komme i gang igjen

Laserlys hjelper deg å komme i gang igjen

Et laserlys kan hjelpe deg til å komme i gang med å gå igjen etter en "fryseepisode". Med denne spesialrullatoren kan du aktivere en grønn laserlinje ved å trykke på knappen på kjørehåndtaket. Ved å konsentrere deg om linjen som dukker opp på bakken kan du tråkke over den - og komme i gang med å gå igjen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:60 cm
Totalhøyde:78 - 100 cm (30); 69 - 88 cm (30M)
Totallengde:65 cm
Høyde sammenlagt:80 cm (30); 76 cm (30M)
Lengde sammenlagt:65 cm
Bredde når slått sammen:23 cm
Setehøyde:62 cm (30); 55 cm (30M)
Snuradius:84 cm
Bredde mellom kjørehåndtakene:47 cm
Størrelse bakhjul:20 x 3.6 cm
Størrelse framhjul:20 x 3.6 cm
Brukers høyde:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M)
Vekt
Maks. brukervekt:150kg (30); 130kg (30M)
Totalvekt:7.8 kg (30); 7.7 kg (30M)
Maks belastning i kurv:5 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2