Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 30 Carbon

Gemino 30 Carbon

Superlett rullator for en aktiv livsstil – kun 5,6kg!

Gemino 30 Carbon er en svært lett, sammenleggbar rollator med et funksjonelt og elegant design. Rullatoren fungerer godt både innendørs og utendørs, og er den perfekte følgesvennen i hverdagen og på reisefot.

Bruk av karbon gir god styrke og robusthet kombinert med lav vekt. Karbon brukes derfor i alle deler av produktet hvor det stilles særskilt høye krav til akkurat dette. Til tross for sin svært lave vekt er Gemino 30 Carbon stabil og gir en trygg kjøreopplevelse både innendørs og utendørs. Selv brostein eller ujevne stier er ikke noe problem!

Kontakt
Gemino 30 Carbon sammenleggbar rullator
Enkel å legge sammen for transport.

Enkel å legge sammen for transport.

Gemino 30 Carbon er enkel å legge sammen til en kompakt størrelse. Rullatoren låser automatisk når den er slått sammen (ingen ekstra låseanordning nødvendig). Med den lave vekten er derfor rullatoren svært enkel å løfte og stue bort – selv med bare én hånd om nødvendig!

Din følgesvenn både innendørs og utendørs.

Din følgesvenn både innendørs og utendørs.

Trenger du en pause? Det innebygde setet har bred og god plass. Kombinert med ryggstøtte (tilbehør) gir dette behagelig hvile når du trenger en pust i bakken.

Framkommelighet på trange steder.

Framkommelighet på trange steder.

Med en bredde på kun 600 mm og gode kjøreegenskaper kan du enkelt bevege deg rundt i trange omgivelser. Ved å folde Gemino 30 Carbon delvis sammen kan du trygt manøvrere på enda smalere steder.

En behagelig turopplevelse.

En behagelig turopplevelse.

Gemino 30 Carbon er designet med tanke på funksjonalitet og komfort. Med kun 600 mm bredde kan du enkelt bevege deg rundt i trange omgivelser. På grunn av den svært enkle høydereguleringen med minnefunksjon, er de ergonomiske kjørehåndtakene alltid i riktig posisjon. Kjørehåndtakene låser automatisk i høyden og bidrar dermed til ekstra trygghet mot fall. I tillegg gir de ergonomisk formede håndtakene ekstra komfort og støtte under bruk.

Maksimal sikkerhet.

Maksimal sikkerhet.

Rollatorens stabile ramme og utmerkede bremser sørger for maksimal sikkerhet slik at du føler deg trygg til enhver tid. Gemino 30 Carbon er også tilgjengelig med omvendt bremsefunksjon (tilbehør) eller enhåndsbrems (tilbehør). Skal du bevege deg ute etter mørkets frembrudd? Reflekser foran, på begge sider og bak sørger for at du er synlig i mørket. For ytterligere sikkerhet kan du montere lys (tilbehør).

Wheelchair Wheelchair Frame

Det er DIN Gemino 30 Carbon

Gemino 30 Carbon har 8 fargevalg på lokket til vesken (tilbehør). Lei av fargen? Bytt ut lokket til en annen farge da vel! Hvorfor ikke sette litt farge på hverdagen?

  • Blue
  • Alcantara Black
  • Graphite Grey
  • Mint Green
  • Green
  • Red
  • Pink
  • Black

Due to limitations of screen displays, the colours reproduced may vary slightly from the actual paint colour or upholstery material. As a result it should be used as a guide only.

Dimensjoner
Totalbredde:600 mm
Totalhøyde:780 - 1000 mm (30); 730 - 880 mm (30 M)
Totallengde:850 mm
Høyde sammenlagt:800 m (30); 760 mm (30 M)
Lengde sammenlagt:650 mm
Bredde når slått sammen:230 mm
Setehøyde:620 mm (30); 550 mm (30 M)
Snuradius:840 mm
Bredde mellom kjørehåndtakene:470 mm
Størrelse bakhjul:200 x 36 mm
Størrelse framhjul:200 x 36 mm
Brukers høyde:1500 - 2000 mm (30); 1350 - 1700 mm (30 M)
Vekt
Maks. brukervekt:150 kg (30); 130 kg (30 M)
Totalvekt:5.6 kg (30); 5.4 kg (30 M)
Maks belastning i kurv:5 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2