Gemino 60

God framkommelighet på alle underlag

Sunrise Medicals nye rullator er utviklet for aktiv bruk og god komfort, lett i vekt og fortsatt stabil. Å forsere brostein i gamlebyen, å nyte en tur i skogen eller rett og slett komme over tersklene hjemme? Alt er enklere med Gemino 60.Opplev trygghet og komfort på alle underlag. Gemino 60 er den perfekte følgesvennen på tur utendørs, eller for bedre framkommelighet over for eksempel terskler.

Les mer >

Gemino 60 rullator for utebruk

Media og dokumentasjon

GEMINO 60 uterullator fra siden
GEMINO 60 rullator sammenlagt
GEMINO 60 til utendørs bruk

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.