Gemino 60

Perfekt til utendørs bruk. Store myke hjul for fremkommelighet og komfort

Sunrise Medicals nyeste rullator er utviklet for aktiv bruk og god komfort, lett i vekt og fortsatt stabil. Å forsere brostein i gamlebyen, å nyte en tur i skogen eller rett og slett komme over tersklene hjemme? Alt er enklere med Gemino 60. Opplev trygghet og komfort på alle underlag. Gemino 60 er den perfekte følgesvennen på tur utendørs. Godt utvalg av tilbehør også til Gemino 60!

Be om brosjyre
Gemino 60 rullator for utebruk
Behov for ekstra funksjoner?

Behov for ekstra funksjoner?

Har du behov for å kombinere Gemino 60s egenskaper i ulendt terreng, med gode funksjoner for blant annet personer med Parkinson?

Gemino 60 kan utstyres med omvendt bremsefunksjon, laserlinje og slepebrems for en trygg og funksjonell løsning på alle underlag.

 

Ultimat komfort

Ultimat komfort

Den robuste Gemino 60 er utviklet for aktiv utendørs bruk. Lett i vekt og samtidig solid. Materialer i høy kvalitet og ekstra store, myke hjul sikrer en komfortabel opplevelse. Det større fotavtrykket bidrar til maksimal stabilitet, samtidig som rullatoren har større gangplass og et bredere sete. Har du mye å bære på? Den praktiske kurven holder hele 10kg. Rullatoren kan naturligvis legges sammen på en enkel måte - for kompakt lagring på egne hjul og enkel transport. 

Maksimal sikkerhet. Overalt.

Maksimal sikkerhet. Overalt.

Hvorhen du går vil du føle deg trygg med Gemino 60. Rullatorens stabile, ekstra brede og lange ramme sammen med store hjul gir deg superb stabilitet og trygghet, også på ujevnt underlag. Fortauskanter, brostein, skogsstier eller rett og slett terskelen hjemme? Med denne allsidige rullatoren kan du enkelt forsere så å si alle hindringer. 

Bredt spekter av tilbehør

Bredt spekter av tilbehør

Gemino 60 tilbys med et komplett spekter av tilbehør. En flott bag, en komfortabel ryggstøtte eller lys for ekstra sikkerhet om kvelden? Velg det tilbehøret som passer deg og din livsstil! 

100% Gemino rullator

100% Gemino rullator

Med Gemino 60 får du alle de gode funksjonene fra vår prisvinnende Gemino 30 rollator. Enkel høyderegulering med minnefunksjon, en unik sammenleggingsmekanisme, gode bremser og integrerte reflekser - bare for å nevne noen. Den lette aluminiumsrammen er tilgjengelig i to størrelser. Velg den størrelsen som passer deg best og opplev 100% komfort, sikkerhet og design. 

Ny kurv med lokk

Ny kurv med lokk

I motsetning til kurv med gjennomsiktig materiale, garanterer den nye værbestandige kurven ingen problemer med regn eller fuktighet. Kurven kan lukkes helt for å forhindre uønsket tilgang, og legger til et ekstra lag med sikkerhet til dine eiendeler. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:64 cm
Totalhøyde:76 - 95 cm (60); 73 - 83 cm (60M)
Totallengde:74 cm
Høyde sammenlagt:84 cm (60); 80 cm (60M)
Lengde sammenlagt:74 cm
Bredde når slått sammen:23 cm
Setehøyde:62 cm (60); 53 cm (60M)
Snuradius:95 cm
Bredde mellom kjørehåndtakene:51 cm
Størrelse bakhjul:23 x 4.2 cm
Størrelse framhjul:28 x 4.2 cm
Brukers høyde:150 - 200 cm (60); 135 - 170 cm (60M)
Vekt
Maks. brukervekt:150 kg
Totalvekt:8.8 kg (60); 8.5 kg (60M)
Maks belastning i kurv:10 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2