Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 30 Comfort

Gemino 30 Comfort

Den ideelle partner både inne og ute!

Gemino 30 Comfort er kompakt og lett i vekt samtidig som den har svært gode bruksegenskaper både inne og ute. Med sine store og myke hjul vil den være komfortabel og stabil også i ujevnt terreng. 

Om du ferdes mye ute eller har høye dørterskler innendørs vil Gemino 30 Comfort være et valg for deg. 

Be om brosjyre
Gemino 30 Comfort Rollator
God manøvreringsevne og god komfort også på ujevnt underlag

God manøvreringsevne og god komfort også på ujevnt underlag

Gemino 30 Comfort kombinerer den svært god manøvrerbarheten vi finner i Gemino 30 , med god og ekstra komfortabel forsering av ujevnt underlag utendørs, på linje med Gemino 60.

Rullatoren er kompakt og lett i vekt, med svært gode kjøreegenskaper. Den er ideell for høye brukere med kjørehåndtak som er 2cm høyere (sammenlignet med Gemino 20). Rullatoren er utstyrt med kurv som kan bære opp til 10kg. Med en totalvekt på kun 8,0kg og små ytre mål, bidrar Gemino 30 Comfort også til enkel og komfortabel transport i bil. 

Veske

Veske

Gemino 30 Comfort leveres med ekstra lange stropper på vesken slik at den enkelt kan løsnes og bæres ved hjelp av en hånd. Vasken er enkel å sette tilbake, bare klikk på festene! Veske er tilbehør.

Myke hjul

Myke hjul

Gemino 30 Comfort triller godt på alle underlag. Store, myke og støtabsorberende hjul sikrer at du enkelt kan forsere hindringer. 

Stort utvalg av tilbehør

Stort utvalg av tilbehør

Gemino 30 Comfort er kompatibel mer nesten hele sortimentet av rullatortilbehør. Enkelt å montere, de flerste uten bruk av verktøy. Den nye slepebremsen er nyttig ved bruk utendørs da den sikrer jevn gange og bidrar til å hindre fall. Ryggstøtten anbefales på det sterkeste, for bedre stabilitet ved bruk av setet. Tilgjengelig i standard- og komfortutgave.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:60 mm
Totalhøyde:800-1020 mm (fra underlag til toppen av kjørehåndtaket)
Totallengde:680 mm
Høyde sammenlagt:820 mm
Lengde sammenlagt:650 mm
Bredde når slått sammen:230 mm
Setehøyde:640 mm
Snuradius:880 mm
Bredde mellom kjørehåndtakene:470 mm
Størrelse bakhjul:230x40 mm
Størrelse framhjul:230x40 mm
Brukers høyde:1500-2000 mm
Vekt
Maks. brukervekt:150 kg
Totalvekt:8 kg (inkl. veske) / 7.7 kg (uten veske)
Maks belastning i kurv:10 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2