Andre produkter / Gemino / Rullatorer / Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walker

Gåbord for optimal støtte innendørs

Gåbord Gemino 30 Walker tilbyr maksimal støtte og stabilitet ved gange innendørs. Svært enkel og trygg høyderegulering gir rask og riktig tilpassing. Underarmstøtter og kjørehåndtak kan tilpasses for optimal støtte og stilling.

Gemino 30 Walker er lett i vekt og enkel å manøvrere. Den praktiske kurven takler vekt på inntil 5kg. Gemino 30 Walker er enkel å legeg sammen ved evt transport.

Be om brosjyre
Gåbord Gemino 30 Walker
Underarmstøttene tilbyr ekstra stabilitet og trygghet

Underarmstøttene tilbyr ekstra stabilitet og trygghet

Denne lette rullatoren er utstyrt med justerbare underarmstøtter. Du kan trygt og enkelt justere høyden på underarmstøttene. I tillegg kan kjørehåndtaket justeres til riktig vinkel tilpasset ditt individuelle behov. Bremse- og kjørehåndtakene er fullt integrert i underarmstøttene - lett tilgjengelig og lett å betjene - og bidrar til en komfortabel og trygg gange.

Perfekt for gåtrening under rehabilitering

Perfekt for gåtrening under rehabilitering

Gåbord Gemino 30 Walker er den perfekte følgesvenn for gåtrening under rehabilitering. De ergonomiske utformede og høyderegulerbare underarmstøttene gir deg den ekstra stabiliteten og sikkerheten du trenger. 

100% Gemino rullator

100% Gemino rullator

Gemino 60 Walker kommer i 2 rammestørrelser (60 og 60M) og gir deg mange av de samme fordelene som vår prisbelønte Gemino 30 rollator har. Med et bredt spekter av praktiske tilbehør for å gjøre hverdagen enklere, er det bare å velge det som passer deg og nyte 100% komfort, sikkerhet og design.

Hastighetsbregrenser for enda bedre kontroll

Hastighetsbregrenser for enda bedre kontroll

Ser du etter enda mer trygghet? Kompletter din Gemineo 30 Walker med hastighetsbegrenser, den innovative SpeedControl (tilbehør).  Med SpeedControl vil gåbordet bremse automatisk når farten øker. Du vil opprettholde en oppreist stilling og gå trygt og komfortabelt, tett inntil rullatoren. 

SpeedControl har tre fartsinnstillinger, slik at tillatt farten kan tilpasses dine behov. Det er ingen bremsemotstand på hjulene ved vanlig bruk.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:61 cm
Totalhøyde:98 - 111.5 cm (30); 84 - 100 cm (30M)
Totallengde:65 cm
Høyde sammenlagt:97 cm (30); 89 cm (30M)
Lengde sammenlagt:65 cm
Bredde når slått sammen:35.5 cm
Setehøyde:62 cm (30); 55 cm (30M)
Snuradius:84 cm
Bredde mellom kjørehåndtakene:25.5 cm
Størrelse bakhjul:20 x 3.6 cm
Størrelse framhjul:20 x 3.6 cm
Brukers høyde:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M)
Vekt
Maks. brukervekt:150 kg (30); 130 kg (30M)
Totalvekt:10.9 kg (30); 10.7 kg (30M)
Maks belastning i kurv:5 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker er alle testet og godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at de trygt kan benyttes i alle miljøer. Derimot er Gemino 30 Comfort, Gemino 60 og Gemino 60 Walker mer egnet på ujevnt underlag, som for eksempel skogsstier, på grunn av større og mykere hjul. Utendørsrullatorer er generelt litt bredere og dermed noe mer stabile, samtidig som fotavtrykket også blir større. Det lille fotavtrykket til Gemino 20 og Gemino 30, sammen med økt manøvrerbarhet som følger litt mindre hjul, gjør disse rullatorene svært egnet innendørs, men også utendørs på jevnt underlag, for eksempel asfalt. 

Gemino 30S er spesielt tilpasset barn. Den kommer i blått og har praktisk kurv og slepebrems som standard. Gemino 30S er stabil, trygg og enkel i bruk. Den justerbare slepebremsen gjør den godt egnet til gåtrening.

Gemino rullatorene Gemino 20, Gemino 30 Comfort Parkinson og Gemino 60 Walker er på kontrakt med NAV fra 1.januar 2024. Dersom du ønsker å kjøpe en av disse Gemino rullatorer som privatperson, eller en av våre andre Gemino rullatorer, finner du de på www.Hjelpemiddeldeal.no

Gemino rullatorene kan enkelt legges sammen for transport og lagring. De låser seg automatisk i sammenlagt posisjon. Gemino kan oppbevares stående på egne hjul når den er sammenslått.

Alle Gemino-rullatorene er utstyrt med et nettingsete. Nettingsetet er beregnet til å sitte på. Det finnes en behagelig ryggstøtte som tilbehør. Ønskes ekstra komfort, finnes et eget polstret komfortsete.

 1 2